Olay, sabah saatlerinde Zonguldak'ta Atatürk Devlet Hastanesi ek binasında, Başhekim Yardımcısı Dr. Seçkin Özdemir'in odasında meydana geldi. Geçen dönem Kilimli İlçesi'nde AKP'den Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra 30 Mart'ta tekrar aday olduğu seçimi kaybeden Dr. Seçkin Özdemir, Başhekim Yardımcısı olarak eski görevine döndü.

Dr. Seçkin Özdemir, odasına girdikten sonra yanına halen AKP'den Kilimli Belediye Meclisi üyesi olarak görev yapan Nurten Suiçmez'in eşi Hüseyin Suiçmez geldi. İkili tartışmaya başladı. Tartışma sonrası Hüseyin Suiçmiz üzerinde taşıdığı bıçakla Dr. Seçkin Özdemir'e saldırdı. Dr. Özdemir, karın ve omuz bölgelerine aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı.

Aynı hastanede ameliyata alınan Dr. Özdemir'in durumunun ağır olduğu bildirildi. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Korkut Eren, Dr. Seçkin Özdemir'in vücudunda 2 bıçak yarası olduğunu, ameliyatın ardından yoğun bakımda tedavisinin süreceğini söyledi.

Saldırgan Hüseyin Suiçmez ise hastane polisi tarafından yakalandı.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken olayın bir kafeteryanın satılması yüzünden çıktığı belirtildi. Dr. Seçkin Özdemir'in Kilimli Belediye Başkanı olduğu dönemde Hüseyin Suiçmez'in pazar yerinde mülkiyeti belediyeye ait kafeteryayı kiraladığı, ancak yerel seçimden önce bu kafeterya satılınca da işyerini kaybettiği belirtildi.

Bu nedenle husumet duyduğu Dr. Özdemir'i tehdit ettiği ileri sürülen Hüseyin Suiçmez hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu ortaya çıktı.