Türkiye’nin en kalabalık şehirleri sıralamasında ilk sıralarda yer alan Eskişehir, günlük olarak ziyaret edilen şehirlerarasında da ilk sıralarda yer alıyor, bu analizler dikkate alındığında Eskişehir’de günlük olarak kiralanabilen daire, apart ve evlere de ihtiyaç duyulduğu apaçık ortada. Eskişehir günlük kiralık daire kapasitesi diğer illere oranlandığında İstanbul, İzmir, Ankara gibi bazı şehirlerden sonra ilk sıralarda yer alıyor. Kiralık daireleri kullanan insanlar genellikle Eskişehir’e günübirlik olarak gelen kişiler oluyor ancak bu kişilerin yanı sıra öğrenci potansiyelinin de fazla olduğu şehirde, öğrenciler de bu imkanlardan faydalanıyor. Günlük eşyalı olarak kiralanan dairelerin uygun fiyat sunduğunu hesaba katarsak bir otel odasına milyonlarca lira vermek yerine bu gibi günlük kiralanabilen daire, apart ve evler daha avantajlı oluyor.



Eskişehir günlük kiralık ev fiyatları da konaklama ve konfor açısından tercih edilmesi gereken kısa konaklama yerlerinden biri. Eskişehir’de bulunan günlük kiralanabilen evler genellikle merkez bölgesinde bulunmakta ancak farklı ilçelerde de bu hizmeti sağlayabilecek kiralık evlerimiz bulunabilmektedir, bunlar hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz sitemizde bulunan günlük kiralık evlere bakabilir ve aklınızda kalan soruları iletişim bilgilerimizden bizlere iletebilirsiniz.

Eskişehir günlük kiralık apart hizmetinin de sunulduğu firmamızda bu ve diğer hizmetlerimizden daha iyi faydalanabilmek için sitemizi daha yakında takip edebilirsiniz.


Fiyatlarımız kaliteli hizmetimiz ve sunduğumuz olanaklara bakıldığında gayet düşük miktarlardadır. Fiyatlarında değişiklik olan daire, apart ya da evlerin ücretlerindeki farklılıkların nedenleri merkeze yakınlık, evlerin oda sayısı ya da eşyaların durumuna göre değişiklik gösterebilmektedir. Daire, apart ve evlerimizde bulunan eşyalarımız konfor bakımından üst seviyede ve bakımları yapılmaktadır. Ayrıca çalışanlarımız tarafından temizliklerine özen gösterilen bu konaklama alanlarının, müşterileri için kendi evlerini aratmayacakları bir ortam yaratmaları sağlanmaya çalışılmıştır. Günlük olarak karşılanması gereken çoğu ihtiyacın içinde bulunduğu ev, daire ve apartların alan bakımından da farklı seçenekler sunduğunu belirtmek gerekir. Günlük olarak kiralana çoğu daire genellikle 50 ile 70 m2 arasında değişiklik gösterir ancak dairelerin m2 cinsinden alanları bu değerlerin üzerine de çıkabilmektedir.