Başkent Ankara film gibi bir olaya sahne oldu. Silahlı 4 kişi M.A. ve B.B ile Gürcü G.B. ve Suriye uyruklu N.E., önce Sıhhiye'de bir güzellik salonunu bastı. Silah ve bıçakla 2 erkek çalışanı rehin alan şüpheliler, kendilerine karşı koyan F.D. isimli bir çalışanı da bacağından bıçaklayarak yaraladı. Ardından salondaki R.Y.'ye tecavüz girişiminde bulunan saldırganlar, kadının çığlık atması üzerine kaçtılar. Saldırganlar kaçarken salonda bulunan 6 telefonu ve 1 adet laptopu da aldılar.

4 şüpheli daha sonra Kızılay'daki bir evi bastı. O sırada evde bulunan M.E, K.A, E.A ve K.D isimli kadınları silah ve bıçakla tehdit eden ve döven saldırganlar, 4 kadına da tecavüz ettiler. Saldırganlar bununla da kalmadı. 3 kadını zorla yanlarına alan saldırganlar, kadınları Kazan ilçesindeki eski bir fabrikaya götürdüler ve yeniden tecavüz ettiler.

Şüpheliler, defalarca tecavüz ettikleri kadınları ardından Kızılay’a getirip bıraktılar. Olayın polise yansıması üzerine alarma geçen ekipler, MOBESE kameralarından aracın plakasını tespit etti. PTS sistemini kullanarak aracın güzergâhını bulan Gasp Büro ekipleri kısa süren kovalamaca sonucu şüphelileri yakaladı. Üzerlerinden 1 adet kuru sıkı tabanca ile 4 bıçak çıkan şüpheliler, tutuklandı. (Hürriyet)