Samsun'da özel bir hastanede bıçaklı dehşet yaşandı. Hastanede Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak çalışan Op. Dr. Aynur Dağdemir'in sekreteri olan Şeyda A.'nın eski eşi Yusuf Demirbaş hastaneye gelerek, konuşmak istedi. Konuşma sırasında eski iki eş kavga etmeye başlayınca doktor Dağdemir araya girdi. Bunun üzerine Demirbaş bıçağı çıkartarak doktor Dağdemir'i bıçakladı. Bıçak darbelerinden biri de doktorun kalbine geldi. Dağdemir hemen ameliyata alındı ancak kurtarılamadı. Demirbaş ise doktoru bıçakladıktan sonra beşinci kattan kendini boşluğa bıraktı. Ağır yaralanan saldırgan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay bugün Samsun'un İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi'nde bulunan özel hastanenin Çiftlik Şubesi'nde meydana geldi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir'in sekreteri olan Şeyda A.'nın yanına gelen eski eşi Yusuf Demirbaş, konuşmak istedi. Hastanenin beşinci katındaki koridorda tartışan Şeyda A. ile Yusuf Demirbaş arasında kavga çıkınca, Op. Dr. Aynur Dağdemir araya girmek istedi.



Bir anda üzerindeki bıçağı çıkaran Yusuf Demirbaş, saldırdığı Op. Dr. Aynur Dağdemir'e defalarca sapladı, ardından da kaçmaya çalışırken hastanenin beşinci katından kendini boşluğa bıraktı.

Saldırganın bıçak darbelerinden biri kalbine saplanan ve hemen ameliyata alınan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir, meslektaşlarının tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Kadın doktoru bıçakladıktan sonra beşinci kattan kendini boşluğa bırakan ve ağır yaralanan saldırgan Yusuf Demirbaş da kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Hastanede olayın ardından geniş güvenlik önlemi alınırken, Op. Dr. Aynur Dağdemir'in ölümü, hastane personelini yasa boğdu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.