Kimisi kitap okumayı tercih eder kimisi uyumayı. Kimisi film izler kimisi el becerilerini geliştiren bir uğraşı. Özellikle kadınlar için örgü örmek geleneksel bir uğraştır. Uzun yıllardan beri geleneklerimiz arasında yer alan örgü işleri son yıllarda unutulmaya başlansa da Modayeni sayesinde tekrar canlanmaktadır. Site içerisinde birbirinden güzel örgü modelleri yer almaktadır. Üstelik sadece görsel olarak değil. Bu örgülerin nasıl yapılacağı da anlatılmaktadır. Bu sayede genç kadınlarımız annelerinden öğrenemedikleri örü örme becerisini modayeni sayesinde kazanmaktadır. Yapmanız gereken tek şey site içerisinde örgü kategorisinden tercihinize uygun bir şekilde örmek istediğiniz modeli seçmektir. Bundan sonrası son derece kolaydır. Daha önce görmediğiniz sayısız model modayeni de size bir arada sunulmaktadır.

Örgü kategorisinin bünyesinde dantel ve el işi gibi alt bölümler de yer almaktadır. Bunlar arasında iğne oyası da özel bir yere sahiptir. Kadınlarımızın özellikle el işlerine olan düşkünlüğü bilindiğinden modayeni en güzel iğne oyası örnekleri ile zengin bir içerik oluşturmuştur. Burada amaç her türlü zevke ve tercihe hitap eden modelleri bir arada toplayarak kadınların başka bir kaynağa ihtiyaç duymasının önüne geçmektir. Ayrıca bu geleneksel el işlerinin unutulmasının önüne geçmek istenmiştir. En güzel ve nadide örnekler toplanarak özenle site takipçilerine sunulmuştur. Resimli anlatımlarla yapılışları anlatılmıştır.

Kadınların büyük çoğunluğu annelik duygusunu tatmak ister. Bu içgüdüsel bir duygudur. Annelik duygusunu tadan her kadın ise bebeğinin üzerine titrer. Bebeğinin üşümesini, hastalanmasını asla istemez. Bu sebeple onu sıcak tutmak için sımsıkı giydirir. Ayaklarına kat kat çoraplar giydirmek yerine kendi ördüğü patikleri giydirmeyi hangi anne istemez ki? İşte bu yüzden modayeni anneleri de düşünerek patik modelleri adı altında bir sayfa düzenlemiştir. Sizler de anne olun veya olmayın sevdiğiniz bir bebek için patik örmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. En güzel modeller arasından beğendiniz bir tanesini kolaylıkla yapabilirsiniz. Bunun için siteyi ziyaret ederek ilgili sayfalardan yazıları takip edebilir ve yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.