Olay, Kırıkkale'nin Yenimahalle semtinde 203'üncü Sokak'ta bulunan 5 katlı Zümrütkale Apartmanı'nın zemin katında bugün saat 11.45'de meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen kar maskeli bir kişi, iddiaya göre ziline bastıkları daireye girip, evde birlikte yaşayan ve bekar oldukları öğrenilen Gülhanım Özyer ile Aynur Bulut'a bıçakla saldırdı.

Yahşihan İlçesinde üniversite kampus alanının bulunduğu Yenişehir semtinde özel bir yemekhanede aşçılık ve bulaşıkçılık yapan kadınlardan Gülhanım Özyer vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybederken, Aynur Bulut ise ağır yaralandı.

Görgü tanıkları, zemin katta bulunan balkondan kar maskeli bir kişinin atlayarak kaçması üzerine durumu polise haber verdi. Yaralı Aynur Bulut, ambulansla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.

Saldırıya uğrayan 2 kadının kaldıkları Kırıkkale'deki evlerinden, çalıştıkları Yahşihan'daki yemekhaneye ise her gün minibüsle gidip geldikleri öğrenildi.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, kimliği tespit edilemeyen kar maskeli katilin yakalanması için çalışma başlattı.