Kaza Şanlıurfa'nın Kısas Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, tarım işçilerini kent merkezindeki evlerinden alan Atilla Ateş yönetimindeki minibüs ile bir otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Kazada işçileri taşıyan minibüs yol kenarına devrildi, otomobil ise tarlaya uçtu. Feci kazada ismi henüz belirlenemeyen otomobil sürüsücü hayatını kaybetti.


Minibüsteki bulunan işçiler de kazanın etkisi ile yola savruldu. Kazayı görenler durumu jandarmaya ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla hastanelere taşıdı. Bazı araçlar da yolda durarak yaralıları hastaneye taşımaya yardımcı oldu. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Sera Baylan ise kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Diğer yaralıların tedavisi devam ederken, 18 yaralıdan 3'ünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza yapanları aileleri de acı haber üzerine hastane önüne koştu. Yakınlarından haber almak isteyenler hastane önünde gözyaşlarına boğuldu.


Yol bir süre trafiğe kapalı kalırken, kaza yapan araçların çekilmesi ile tekrardan ulaşım sağlandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖLÜ SAYISI 3'E YÜKSELDİ

Karaali Mahallesi'ndeki tarım işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin kafa kafaya çarpması sonucu meydana gelen otomobil sürücüsü Orhan Çakmak ile tarım işçisi Sera Baylan'ın yaşamını yitirdiği kazada ağır yaralanan Hamit Kaya da tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.  Ölen 3 kişinin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kazada yaralanarak hastanelere kaldırılan 17 kişinin  tedavisi sürdürülüyor.