İstanbul otobüs bileti ile İstanbul’un tadını çıkarmak için yola çıkacakların uğrayacağı ilk adres olan www.biletsec.com en uygun fiyatlı ve en güvenilir otobüs firmalarını sizler için sunmaktadır. İstanbul yolculuklarında bilet bulmanın ne kadar zor olduğunu bilenler için otobüs bileti hizmeti veren biletsec.com ile yolculuğu keyifli bir hale dönüştürebilirsiniz. İstanbul otobüs firmaları hakkında bilgi alarak yer bulamama derdinden kurtulabilir ve bütün bunları sadece bir tıkla gerçekleştirebilirsiniz. Sizler için kaliteli bir hizmet sunmaya çalışan biletsec.com adresinin yıllık tecrübelerini ve yolcularına verdiği değeri görmek için sayfaya tıklayabilirsiniz.

İstanbul Türkiye’nin en gelişmiş ve en çok ziyaret edilen şehirlerinin başında gelir. Doğal yapısından, sokaklarına, metropol bir şehir olmasından, iş imkanlarının fazla olmasına kadar büyük oranda göç alan, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan bu şehre yoğun ilgiden dolayı otobüs bileti bulmak bazen kolay olmaz. Tatil zamanlarına ve ya bayramlara doğru adeta bilet sıralarının oluştuğu İstanbul, üniversite sayısının fazla olması, sanayi ve ticaret açısından gelişmiş bir konumda olması ve gezip görülecek mekânlarının fazla olması nedeniyle yaz kış uğrak şehirlerden biridir. İstanbul’a yoğun ziyaretçi trafiği olduğu için İstanbul otobüs firmaları sayısı da oldukça fazladır. Yoğunluktan dolayı İstanbul’a gidecek olan yolcuların 1 hafta önceden İstanbul otobüs bileti ayırtmaları sıkıntı yaşamalarını önleyecektir.

İstanbul Otobüs Firmaları

-İstanbul Seyahat
Metro Turizm
Ulusoy Turizm
Varan Turizm
Efe Tur Nilüfer

Turizm bunlardan sadece bazıları..

İstanbul’da 500’ün üzerinde otobüs firması hizmet vermektedir. Bu otobüs firmaları ise Türkiye’nin neredeyse bütün illerinden gelen firmaları oluşturmaktadır.

İstanbul otobüs bileti ararken en güvenilir sistemlerden biri olan Biletsec.com adresinden yardım alabileceğiniz gibi İstanbul otobüs firmaları içerisinden lider firmaların listesine de ulaşabilirsiniz. Kısa sürede sizin için en uygun firmaları ve en uygun otobüs bileti fiyatlarını sıralayacak olan biletsec.com ile güvenli bilet alışverişi yapabilirsiniz. SSL sistemi ile bilet ayırtmak için girdiğiniz bilgiler başka kişilerle paylaşılmadığı gibi kodlama sistemi ile de en güvenli şekilde korunmaktadır. İstanbul seyahatinden önce bilet aranmak yerine biletinizi seçebileceğiniz bu adreste hızın ve kalitenin farkını yaşayacaksınız.