Beyin kanaması nedeniyle bir süredir Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık, Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde tedavi görmekte olan 65 yaşındaki Kamil Sönmez hayatını kaybetti.

Geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık, Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde vefat eden sanatçı Kamil Sönmez'in ölümüyle ilgili açıklama yapıldı.

Hastane Başhekimi Kürşat Toker "Hepinizin bildiği gibi Kamil Sönmez beyi dün gece 02.35 dolaylarında kaybettik. 2 Aralık günü acil servisimize gelmişti. Çekilen tomografide beyin kanaması saptanmıştı. Cerrahi müdahale yapıldı ancak geçen sürede durumunda bir düzelme kaydedilmedi. 18 Aralık günü beyin ölümü gerçekleşti. Dün de 02.35 sıralarında Sayın Kamil Sönmez'i kaybettik. Kendisi şeker hastalığına bağlı olarak kronik böbrek hastalığı nedeniyle hastanemizde 2010'dan beri haftada üç gün diyalize giriyordu" diye konuştu

KARDEŞİ "EN SON DÜN GECE ÖPTÜM'

Basın açıklamasında doktorların yanında bulunan kardeşi Remzi Sönmez'in çok üzgün olduğu görülürken gazetecilerin sorularına "şu anda sözün bittiği yerdeyiz herkese başsağlığı diliyoruz" dedi. "Sönmez ile en son ne zaman görüştünüz?" sorusuna ise "En son dün gece öptüm" karşılığını verdi.

Öte yandan Kamil Sönmez'in ölüm haberi üzerine hastanede yakınlarına başsağlığı dilekleri de başladı. Hastaneye Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk gelerek Sönmez'in yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.