Adana Yüreğir'de kurşun ile yaralanan 45 yaşındaki İmhan Kılıç, dün akşam saatlerinde eşi Ahmet ve kızı Medine Kılıç tarafından yaralı olarak Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan muayenede Kılıç'ın vücudunda 2 kurşun yarası olduğu tespit edildi. İmhan Kılıç, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kadının eşi ve kızı ise hastane önünde gözyaşı döküp, sinir krizi geçirdi.

İmhan Kılıç'ın nasıl vurulduğunu araştıran polis ekipleri kadının kocasını ve kızını ayrı ayrı dinledi. Çelişkili ifadelerden şüphelenen polis, koca Ahmet Kılıç'ı gözaltına aldı. Polislere tepki gösteren ve "Karım can çekişiyor, siz beni nereye götürüyorsunuz" diyen Kılıç'ın elinde barut izi bulundu.

Emniyette polise eşini vurduğunu itiraf eden adam, eşiyle aralarında tartışma çıktığını ve eşinin kendisini odaya kilitlediğini anlattı. Eşinin boşanmak istediğini söylediğini belirten adam, korkutmak için kapıya 2 el ateş ettiğini anlattı. Kılıç, mermilerin kapının diğer tarafındaki eşine isabet ettiğini ve kapının arkasında olduğunu bilmediğini de anlattı.