Yaz tatilinizin en güzel ve en keyifli zamanlarını geçirmek isteyeceğiniz Kimeros Ma Biche Hotel, Kemer’de. Erken rezervasyon seçeneklerinin en çok kullanıldığı adreslerden olan Kemer’de, siz de sevdikleriniz ile eşsiz bir tatil geçirebilirsiniz.

Kimeros Ma Biche Hotel, hava alanına 46 km uzaklıkta, şehir merkezine 36 km, Kemer’e 6 km uzaklıkta yer almaktadır. 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuzu, 4 adet su kaydıraklı açık havuz, 1 adet jimnastik havuzu, 1 addet masaj havuzu ve 2 adet kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır.

Kendine ait bir kumsalı bulunan otel denize sıfır konumlanmıştır. Ultra her şey dahil hizmet seçeneği ile size mükemmel olanı sunan otelde, Akdeniz’in güzel maviliği ile rahatlayacaksınız.

Kimeros Ma Biche Hotels & Thalasso aynı zamanda çocuk dostu bir oteldir. Gün boyu oyun alanında aktiviteler, el becerileri atölyesi, açık ve kapalı yüzme havuzu ve su kaydırakları bulunmaktadır. En eğlenceli hizmet seçenekleri ile size en iyi olanı sunmaya hazır olan Kimeros’ta hayallerinizin tatilini yapabilir ve fırsatları siz de yakalayarak seçimlerinizi

Kemer otelleri arasından eşsiz mavi ve yeşili bir arada sunan, size en iyi gelecek olan oteli yakalamak için fırsatları kovalamalısınız. Her daim en iyi olanı ve tatil için planlanmış olanı tercih edebileceğiniz bir beldedesiniz. Erken rezervasyon seçeneklerini araştırmaktan asla vazgeçmeyin. Tatil fırsatları her an her yerde karşınıza çıkabilir. Sadece tercihlerde bulunmak ve uygun fiyat seçenekleri ile en uygun olanı yakalamak isterseniz, tatil fırsatları için keyfini çıkarabileceğiniz tatili aramaya başlayın.

Önce gideceğiniz şehir ve bölgeye karar verin. Ardından tercih edebileceğiniz otel için en uygun olanı seçin ve daha sonra tarihlerinizi belirleyerek, toplam fiyatınız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz tarihleri değiştirebilir, dilerseniz fiyat sınırına göre arama kriterlerinizi değiştirerek, uygun fiyatlı tatil seçeneklerini gezinomi.com farkıyla yakalayabilirsiniz.