Merkez Yüreğir İlçesi'nin PTT Evleri Mahallesi'nde oturan Sibel G., 3 yıl önce Yusuf Celal G. ile dini nikahla evlilik yaptı. Genç kadın, 2 yıl sonra eşi ile resmi nikah kıydırdı. 2 aylık hamile olan genç kadın, sabah eşi Yusuf Celal G.'ye kahvaltı hazırladı. Kahvaltıdan sonra gömleğini giyen Yusuf Celal G., bir düğmesinin kopuk olduğunu fark etti. Öfkelenen G., iddiaya göre "Sen ne biçim kadınsın. Ütü yapıyorsun da gömleğin düğmesinin kopuk olduğunu görmüyor musun?" diyerek genç kadını dövdü.

EVDEN ÇIKIP 183'Ü ARADI

Dayak yiyen genç kadın evden çıkıp, sokakta cep telefonuyla Alo 183 Aile Kadın Çocuk Özürlü ve Sosyal Hizmet Danışma hattını arayarak yardım istedi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlileri, genç kadının yanına polis ekibi yönlendirdi. Sibel G.'yi alan ekipler, polis merkezine götürdü. İfadesinde eşinden şikayetçi olmadığını söyleyen genç kadın, "Beni sığınma evine gönderin. Bir süre orada kalırım, sonra da ailemin yanına giderim. Kocamdan şikayetçi değilim, yeter ki benden uzak dursun. Boşanacağım" dedi.

Sibel G. kadın sığınma evine yerleştirilirken, gözaltına alınan Yusuf Celal G. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.