Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde, kemeri ile kendisine vurmaya çalışıp alaylı bir şekilde tehdit eden 17 yaşındaki genci, "Oğlum bak git" diye defalarca uyardıktan sonra başına süpürge ile vurarak yaralayan ve Türkiye'nin bir anda gündemine oturan temizlik işçisi Selçuk Kahraman, hakkında açılan dava nedeniyle tutuklanacağı korkusuyla, ev teklifi konusunda bile kimseyle konuşmuyor. 'Oğluk bak git' adlı filme de konu olan Selçuk Kahraman'a ev hediye etmek isteyen ancak bir türlü görüşemediğini söyleyen filmin yapımcısı Ercan Narinç'i, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş görüştürmeye çalışacak.
Bir televizyon kanalına 'Oğlum Bak Git' filminin oyuncularından Yavuz Seçkin ile birlikte konuk olan filmin yapımcısı Ercan Narinç, canlı yayında o cümlenin patentini aldığını da belirtirken, Selçuk Kahraman'a da bir ev almak istediğini, ancak bir türlü görüşemediğini söyledi. Selçuk Kahraman'a telefonla ulaşmasına rağmen her seferinde yüzüne kapattığını anlatan Ercan Narinç, film vizyona girmeden ona mutlaka bir ev hediye etmekte kararlı olduğunu belirtti. 
TUTUKLANMAKTAN KORKUYOR
Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde oturan temizlik işçisi Selçuk Kahraman, Mayıs ayında gerçekleştiği belirlenen ve 17 yaşındaki bir gençle aralarında yaşanan, 'Oğlum bak git' diyalogunun ardından, ona süpürge ile vurduğu için davalık oldu. Gencin ailesinin yaptığı şikayet üzerine Gölcük Sulh Ceza Mahkemesi'nde yaralama suçundan hakkında dava açılan ve 3,5 yıla kadar hapsi istenen Selçuk Kahraman'ın bu nedenle psikolojisinin iyice bozulduğu belirtiliyor. 
Bugüne kadar gazetecilerden de sürekli kaçan Selçuk Kahraman, bir türlü ikna edilemiyor. Bir süre önce kendisiyle görüşmek isteyen gazetecilerden yine kaçan Selçuk Kahraman, "Sizin yüzünüzden bu hale geldim" diyerek fotoğrafının çekilmesini de engelledi. 
BAŞKAN DEVREYE GİRDİ
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Selçuk Kahraman'ın tanımadığı kişilerle konuşmaya korktuğunu söyledi. Kahraman'ın, hakkında dava açıldığı için cezaevine girmekten korktuğunu belirten Başkan Mehmet Ellibeş, "Selçuk Kahraman'a bir film yapımcısının ev hediye etmek istediğini ben de öğrendim. Benimle direk görüşülmedi. Dolaylı yoldan bana ilettiler. Benimle bizzat temasa geçerlerse görüşme sağlayıp arzularını yerine getirmeye vesile olmaya çalışırım" dedi.