Olay Bursa'nın Yıldırım İlçesi'nde bulunan özel bir hastanede meydana geldi. Alınan bilgiye göre saat 02.00 sıralarında sağ bacağından tabanca ile yaralanmış 26 yaşındaki Dilek Bozal, kimliği belirlenemeyen iki kişi tarafından hastaneye götürüldü.

Acil serviste genç kadına doktorlar hemen müdahale etti ancak genç kadın aşırı kan kaybı nedeniyle hayatını kaybetti. Görevliler Bozal'ın öldüğünü onu getiren iki kişiye haber verdi. Daha sonra bu kişiler geldikleri otomobile binerek hastaneden kaçtı.

Hastane yetkilileri durumu polise haber verdi. Polis, kaçan iki kişiyi yakalamak için çevredeki kameraları incelemeye aldı.

Öte yandan Bozal'ın öldüğü haberi 3 aydır ayrı yaşadığı eşine bildirildi. Genç kadının eşi ve ailesi hastaneye gelerek gözyaşlarına boğuldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntülere ulaşıldı



Güvenlik birimleri kadının yaralı halde 1'i şoför 2 kişi tarafından otomobil ile hastaneye getirildiği güvenlik kamerası görüntülerine ulaştı. Otomobilin hastanenin önüne geldikten sürücünün dışarı çıkmadığı, yanında oturan eşofman giyen bir kişinin ise arka koltukta yaralı olan Dilek Bozal'ı kucağına alıp hastaneye getirmesi, sonra burada bir süre dolaştıktan sonra otomobile binerek uzaklaştıkları görüntülerini inceliyor. Görüntülerden Dilek Bozal'ı öldürdüğü tahmin edilen iki kişinin kimliği araştırılıyor.