Lazer epilasyon İstanbul yepyeni bir teknoloji ile artık kadın ve erkeklere ulaşmaya devam ediyor. Sizler için sağlık konusunda birçok farklı konuya değindik ama içine hijyen ve rahatlıkla girince buz lazer uygulamasını anlatmadan edemedik. Buz lazer uygulaması yeni nesil teknoloji diye anlatılabilir ve birazdan daha detaylı olarak açtığımızda mutlaka tercih edilmesi gerektiğini de çok iyi anlayacaksınız. Lazer epilasyon İstanbul kliniklerinde uygulanmaya başlanan Soprano Ice makineleri ile yapılan buz lazer uygulamasında hedef, soğuk bir dalga oluşturarak sizlere acıyı hissetmeme lüksü sağlamak. Dolayısı ile acı olmayınca da lazer epilasyon işkence olmaktan çıkmış oluyor. Lazer epilasyon İstanbul’da bu kadar çok talep görmesi kesinlikle yepyeni bir cihaz olan Soprano Ice makinasının sunmuş olduğu rahatlık ve başarı olacaktır

Buz lazer erkekleri için uygulanabilir mi?

Erkek epilasyon konusunda artık toplumunda çok bilinçlendiğini görebiliyoruz. Eskilerde belki bu uygulamayı yaptıran erkekler ekstra bakımlı olarak görünebilirlerdi ama artık oldukça normal ve yapılması gereken bir uygulama haline geldi. Erkek epilasyon uygulaması olarak da sunulan buz lazer uygulamasını erkeklerin yapması için hiçbir neden olmadığını belirten klinikler, hatta en çok talebin yine erkeklerden geldiğini de ekliyor. Erkek epilasyon uygulamasında buz lazer tercih edildikten sona hiç bir acı duyulmayacaktır. Buz lazer teknolojisi olan ve Soprano Ice cihazları ile çalışan klinikler acı yaşanmadığını zaten ilk aşamada anlatmış oluyor ve kullanıcılarda bizzat deneyerek görmüş oluyorlar. Dolayısı ile bu konuda çekingen olan erkeklerde artık lazer uygulaması yaptırabilir. Doktor Mustafa Karataş müşteri kitlesinin hem kadınlar hem de erkekler olduğunu vurguluyor ve giderek erkek sayısının ise artış yaşadığını ekliyor.

Buz lazer Antalya’da var mı?

Lazer epilasyon Antalya’da buz lazer teknolojisi olarak da sunuluyor. Peki, sizler nelere dikkat edeceğiz diye merak ediyorsanız, ilk etmeniz gerekenin cihazın markası olduğunu unutmayın. Soprano Ice makinası ile sizlere sunulan buz lazer ilk tercih olmalıdır.

Antalya buz lazer fiyat aralıkları?

Lazer epilasyon Antalya kliniklerinde kampanyaları fiyatlar ile hizmet almak için bayiler ile görüşebilirsiniz. Ama tekrar unutmamanız gereken ayrıntının lazer teknolojisi ve cihazın adının Soprano Ice olması gerektiğini unutmamanızı eklemek isteriz.