Yanar Şömine yılların tecrübesine sahip ve şömine üretimi sektöründe lider firmalardan biridir. Müşterilerine on yıllardan beri hizmet götüren firma en son teknolojik ürünleri de dünyayla aynı anda ülkemize getirir ve sürekli gelişim halindedir.

Müşteri memnuniyeti odaklı firma kaliteli ürün ve ürün satışı sonrası her konuda verdiği destek ile yüzlerce farklı insanın daha huzurlu bir evde yaşamasını sağlamıştır.

Şömine Modellerimiz ile Her Zaman Yanınızdayız

Şömine üretimi emek isteyen ve belirli standartlara sahip olan bir üretim sektörüdür. Tasarım aşamasından üretim ve montaj aşamasına her basamak uzman kişiler tarafından gerçekleştirilir.
Her tarza uygun modeller Yanar Şömine web sitesinden online olarak incelenebilir ve isteğe göre showroom ziyareti yapılarak ürünler yerinde de görülebilir.

Şömine Modelleri

Şömine birçok farklı model olarak gruplandırılırlar ve kurulmak istendikleri alanın özelliklerine göre de farklılık gösterirler. Eviniz için en uygun şömine modelini seçmek için her modeli inceleyebilirsiniz. Şömine modelleri hakkında bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Yanar Şömine bünyesindeki modelleri şu şekilde sıralayabiliriz:
-Katı Yakıtlı Şömine
-Elektrikli Şömine
-Doğalgazlı Şömine
-Üç Boyutlu Şömine
-Ethanollü Şömine
-Askı Şömine
-Soba
-Barbekü

Her model kendine özgü tasarımlara sahiptir ve kişi için en uygun modelin seçilmesi için uzman müşteri temsilcileri de yardımcı olurlar. Bir odaya girdiğinizde ilk dikkat çeken dekorasyonlardan biri şöminedir. Şömine, bulunduğu ortamı nezih ve modern bir hava katmaktadır.
Yoğun bir iş gününden sonra eve döndüğünüzde şömine başında dinlenip huzur bulmak paha biçilmezdir.

Şömine Fiyatları

Farklı modellere sahip şömineler fiyatlandırılırken modelin özelliklerine, büyüklüğüne ve nasıl uygulanacağına bağlı olarak değişiklik gösterirler. Eğer şömine kurulumundan önce evde tadilat gerekiyorsa ilk önce alanı uygun bir hale getirmek için çalışılır.
Yıllarını bu işe vermiş Yanar Şömine ustaları evinizin keşfi ve kurulum aşaması için en kısa sürede gelerek size yardımcı olurlar. Öncelikle eviniz için hangi modelin daha uygun olduğunun belirlenmesi gerekir.
Bacalı ya da bacasız modeller arasında da fiyat değişiklikleri olabilir ve çok fazla çeşit olduğu için her bütçeye uygun olabilen bir portföy vardır. Uygun şömine fiyatları hakkında bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Elektrikli Şömine

Elektrikli şömineler son yıllarda oldukça fazla tercih edilen modellerden biri olmuştur. Kurulumu ve kullanımı oldukça basit olduğundan şehir hayatında genellikle bu modeller tercih edilir.
Uzaktan kumandayla kontrol edilirler ve bacaya gerek duymazlar. Duman, is ve koku yaymadıkları için yakılıp söndürmek de pratiktir. Modern tasarımlarıyla Yanar Şömine elektrikli şömineleri şık evlerin vazgeçilmez dekorasyonu olur.

Ucuz Şömine Fiyatları

Bir ürün almak istediğinizde kalitesinden sonra en önemli husus fiyatıdır. Şömine alırken de bütçenizi fazla aşmamak ve uygun bir maliyete kusursuz bir şömine takımı sahip olmak imkansız değildir.
Şömine üretiminde esas olan kaliteli malzeme kullanılmasıdır. Özellikle bacalı klasik şöminelerde duman çıkışı olacağı için eğer ölçüler tam ayarında olmazsa kullanım aşamasında sıkıntılar çıkabilir.
Şöminenin haznesi uygun malzemeden yapılmazsa ısıya dayanamayabilir ve bu şekilde daha çok zarar etmiş olabilirsiniz. Güvenlik ve verimli kullanım için şömine almadan önce araştırma yapmak önemlidir.

Diğer tüm detaylar için -> https://www.yanarsomine.com.tr/