Kaza, dün saat 23.00 sıralarında merkez Toroslar İlçesi Akbelen Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, keskin virajı alamayan otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak park halindeki TIR'a arkadan çarptı. Otomobilin TIR'ın altına girerken, kazada 4 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

18 yaşındaki Berat Keskin yönetimindeki 33 CAN 20 plakalı otomobil, merkez Toroslar ilçesi Akbelen Bulvarı'nda şehir istikametine seyir halindeyken, virajı alamadı. Sürücü Keskin'in kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarında park bulunan 33 BSL 15 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada, hurdaya dönen araç içinde bulunan sürücü Berat Keskin, Serdar Şiar Salmaş (18) ve Aykut Akbaş (18) olay yerinde, Ümit Özenin (16) ise ağır yaralı olarak götürüldüğü Mersin Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan 16 yaşındaki Berkay Yücel ile 18 yaşındaki Ziyaaddin Balıkçı ise Mersin Devlet Hastanesi ve Toros Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Hasta olan bir yakınını ziyaret etmek için aracını park ettiğini söyleyen ismi açıklanmayan TIR sürücüsü kazadan sonra gözaltına alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.