MHP’yi sarsan kaset skandallarında ön planda olan ‘’Farklı Ülkücüler’’ adlı internet sitesindeki yazıları Zaman gazetesi yazarı Mümtazer Türköne’nin yazdığı iddia edildi.

Gazeteport'un haberine göre MHP’ye yakınlığı ile bilinen Ortadoğu gazetesi, sitedeki yazılarda geçen cümleler ile Türköne’nin yazısında geçen cümlelerindeki benzerliğe dikkat çekti ve “Tesadüf olabilir mi? Tek kalemden çıktığı belli olan Farklı Ülkücüler’in yazılarını Mümtazer Türköne mi yazmaktadır. Buu sitelerin altından hep Önder Aytaç ve Mümtazer Türköne’nin çıkmasını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz’’ denildi. Ayrıca şu noktalara dikkat çekildi:

Çağrıya dikkat: Türköne 12 Mayıs 2011’de Zaman gazetesinde ‘Devlet Bahçeli’nin tarihi sorumluluğu, kendisini inancına, davasına adamış olanların önünü açmaktan ibaret. Bunun için istifa etmesi yeterli’ şeklinde yazı yazmış, Farklı Ülkücüler adındaki çete de 13 Mayıs 2011’de bir mektup yayınlayarak, ‘Devlet Bahçelinin ve ekibinin görevlerinden istifa edip hiç vakit kaybetmeden Ülkücü Hareketin ve MHP’nin yakasını bırakmaları gerekmektedir’ çağrısında bulunmuştur.

Kelimeler de mi tesadüf: Farklı Ülkücüler sitesinde 29 Mayıs 2011 tarihinde ‘Bu bir cerrahi müdahaledir, urlu yapıya neşter atılmasıdır. Eğer urlu bünyeye neşter atılmazsa tüm vücudun kaybedilme riski doğar’’ diye yazılmış, aynı gün Zaman Gazetesi yazarı Mümtazer Türköne’nin yazısında ise ‘Bahçeli'yi Gülen Hareketi’ne savaş ilan etmeye zorlamak sonra da kullandığı şantaj kasetleriyle rezil etmek, bu tarz ameliyatlarda ustalaşan bir cerrahın MHP üzerindeki seri operasyonları olamaz mı?’ Cümlelerdeki kelimelerin aynı olması tesadüf olabilir mi?” (Gazeteport)