Mum, çok eskiye dayanan geçmişi ile evlerimize ışık katmak için kullanılmaktadır. Eskiden evlerde elektrik olmadığı için aydınlanmak amacıyla kullanılarak sık bir şekilde tüketiliyordu. Bu mumlar gösterişten uzak tek renk olarak hazırlanıyor ve satış için sunuluyordu. Son zamanlarda ise dekoratif mumlar birden fazla çeşitlilik gösteriyor. Bunlar daha renkli cıvıl cıvıl olarak tasarlanırken desenli ve şekilleri ile de oldukça konuşuluyor.

Evinizin bir köşesinde şıklığı temsil eden mumlar koyarak renk katma fırsatlarınızda bulunuyor. Turkey candle mumları ile birçok ülkemize gelen turist ülkelerine hediye olarak götürüyor. Evlerinde de kullanarak şık bir dekor oluşturuyorlar. Mum çeşitleri küçük mum, büyük mum ve desenli mum olarak da birden fazla seçenekleri sunuyor. Son zamanlarda oldukça trend haline gelen jöle içinde bulunan mumlar da fazla dikkat çeken ve içerisine çeşitli objeler yerleştirilebilen mumlardandır.

Sizde evinizin şıklığını ve rengini temsil eden mumlar ile şık bir dekorasyon oluşturma fırsatlarını elde edebilirsiniz. Evinizde romantik anların yaşanmasına da yardımcı olan mumlar ile evinizin ışığını yansıtın. Ülkemizde her beş insandan dört kişi mutlaka mumlara duyduğu bir ilgi ile bilinmektedir. Özellikle de son zamanlarda piyasada bulunan kokulu mumlar ile evlerin havasını değiştiriyor.

Mum Çeşitleri Hangi Alanlarda Kullanılıyor

Dekoratif mumlar genel olarak evimize renk ve dekor katarken toplu olarak otellere, restoranlara ve şık alanlarda kullanılarak değişik bir hava yaratıyor. Büyük mumlar daha çok büyük alanlarda değişik bir hava yaratmak için kullanılırken en küçük mumlar her alanda kullanılarak şık bir dekor oluşturuyor. Bazen ise bir pastanın üzerinde doğum günü, yıl dönümü ve parti kutlamalarında kullanılarak mutlu etmek için bizimle buluşuyor.

Turkey Candle olarak da hizmet vererek mumlarımızı dışarıya satışa sunuyoruz. Kısaca değişik, şık, desenli ve renkli mumların üretimini yaparak sizler için sunuyoruz. En çok tercih edilen mumlar arasında yer alan evlerde kullanılan dekoratif mumlar ile de evlerinize şık bir hava yaşatmaya çalışıyoruz. Sizde anında siparişlerinizi vermek için sitemizi ziyaret edebilir, stediğiniz mum çeşitlerini seçerek mumları alabilirsiniz.