Markanın çalışma kapsamı olarak, STOLL, SHİMA SEIKI gibi düz örme makinelerine elektronik makine kart tamiri, teknik servis ve teknik bakım, yedek parça hizmetleri, desen tasarımı hizmeti, iplik imalatı gibi alanlarda firmalara hizmet sunmaktadır. Bu anlamda, firma triko firmalarına son derece kaliteli ve özenli şekilde hizmet verilmektedir. Özellikle düz örme makineleri ve çorap makinelerinde en kaliteli hizmeti firmadan alabilirsiniz. Çalışmalarda düzen ve titizlik ön plana çıkmaktadır.

Bunun yanında, firmanın yedek parça uygulamalarında ekonomik rakamlar uygulanması da dikkat çekmektedir. Firmanın yedek parça stokları da oldukça zengindir. Bu nedenle, firmaların ihtiyacı olan ürünler hemen bulunmakta ve firmaların çalışmalarının kesinlikle aksamaması sağlanmaktadır. NİT Örme, müşteri memnuniyetine son derece önem veren bir firmadır. Bu nedenle, belirli bir kalite çizgisini korumaya özen göstermekle birlikte, aynı zamanda dünyada alanında yaşanan gelişmeleri de düzenli olarak takip etmektedir. En yeni gelişmeler firma tarafından hemen uygulanmaktadır. Sadece yurt içinde değil, yurt dışında da kaliteli ve özenli çalışmalarıyla ilgi görmektedir.

Firmanın çalışmalarında ve ürünlerine ulaşmak için internet sitesinden yararlanmanız mümkündür. Bu anlamda, internet sitesinde bulunan online mağazadan çok uygun rakamlara ürün alışverişi yapmanız da mümkündür. Bir tekstil firması olarak kesinlikle Niş Örme ile tanışmalısınız. Ne kadar isabetli bir karar verdiğinizi hemen siz de anlayacaksınız. Yedek parça uygulamaları kapsamında, Shima Seiki markası için çelik, sinker, sinker yayı, kendinden yaylı sinker, iplik kılavuzu, kalın demir, fırça, mekik, mekik sapı, merdane lastiği, bobin, motor, sensor, iğne kontağı, disket okuyucu, usb dönüştürücü, çardak, iğne kontağı, shima seiki, disket okuyucu, kapak, kapak, kafa bağlantısı, boncuk gibi makine ve makine parçaları gelmektedir. Stoll CMS yedek parçaları olarak, cms çelik, iplik tutucu, iplik kesici, iplik indirici, may, may bastırıcı, plaka telleri, may bastırıcı aparatı, iğne kontağı, Stoll cms fırça, ayar motoru, ayar motoru tarağı, ayar motoru sensoru, dişli, bobin, vida, pim gibi sayısız ürünü bir arada bulabilirsiniz.

http://www.nitorme.com