Antalya'da 24 yaşındaki Serenay Y., 40 metre yükseklikteki falezlerden atlayarak intihar etmek istedi. Bunu gören Veysel Ocak isimli genç, kızı kemerinden ve kolunda tutarak kurtardı. Arkadaşının yardımıyla kızı yukarı çıkartan Ocak, "Kim olsa aynı şeyi yapardı" şeklinde konuştu.

Olay, sabah saat 06.00 civarında Muratpaşa İlçesi'nde bulunan Yavuz Özcan Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre Serenay Y., alkol almaya başladı. Daha sonra saat 08:30 sıralarında faleze iyice yanaşan genç kız aynı zamanda ağlamaya da başladı. Kızı görenler durumu 112 Acil ekiplerine bildirdi. Olay yerine polis, itfaiye ekipleri de sevk edildi.

Falezlere çekilen tel örgü nedeniyle ekipler bir süre genç kızın bulunduğu bölüme geçemedi. İtfaiye ekipleri telleri kesmeye çalışırken, Serenay Y.'nin kendisini sarkıttığını gören Veysel Ocak ise tel çitin üzerinden atlayarak kızı havada yakaladı.

Olay yerine gelen Celal Toprak'ın da yardımıyla genç kız yukarıya çekildi. Serenay Y.'ye ise önce sağlık ekipleri müdahale etti. Daha sonra da polis genç kızı polis merkezine götürdü.

Genç kızı ölümün kıyısında alan Veysel Ocak, "Tam atladığı sırada gözümü karartım ve kemerinden tuttum. Benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı" dedi.