Önce Güvenlik İş Güvenliği Ltd.Şti olarak  www.onceguvenlik.com markası ile 2012 yılından bu yana faaliyet göstermekteyiz. Hedefimiz iş yapılan her yerde ,her işletme de her kurumda ve ortamda güvenlik unsurunun göz ardı edilmemesine katkıda bulunabilmek ve iş kazalarının azaltılması konusunda kişisel koruyucu tedbirlerin alınmasını sağlayan ürünlerimizle bilinçlenmeye katkı da bulunabilmektir.

Satışını yapıp, hizmetini sunduğumuz 86 farklı markanın 5000’den fazla ürünü ile risklerden uzak durmanıza katkı sunuyoruz. İşte hizmet verdiğimiz ürün gruplarımız :


    İş Ayakkabıları

        Gündelik hayat içerisinde kullanmış olduğumuz ayakkabıların yanı sıra , iş hayatı için kullanmış olduğumuz veya kullanacağımız “ İş Ayakkabıları “ nı dikkatli seçmemiz gerekmektedir. Kaliteli ürünleri ve modelleri sık olan Önce Güvenlik , iş güvenliği malzemeleri şirketi stokları içerisinde iş ayakkabılarını ‘da barındırarak sizlere bir dünya alternatifi sunmaktadır.


    İş Eldivenleri

        İş hayatı içerisinde , çoğu zaman en çok hasar alan ve zarar gören ellerimiz için gelişmiş düzeyde koruması olan kalitesi üstün olan “ İş Eldivenleri “ nin önce güvenlik şirketi sizler için internet adresi üzerinden iş eldivenleri ‘ de satıyor.

    İş Güvenliği Malzemeleri

        Gerek inşaat , gerek şantiye , gerek ise riski bulunan diğer meslekler grubu içerisinde “ İş Güvenliği Malzemeleri “ bir vazgeçilmezdir.

Sizlere de hizmet sunabilmemiz için bize [email protected] mailinden , yada 0850 582 3 522 no’lu telefondan ulaşabilirsiniz.