Eskişehir'de 26 yaşındaki Yersel Deniz Yıldız, tezgah makinaları parçası üretilen işyerindeki ortağı 53 yaşındaki Güven Yıldırım'ı öldürdü. Yıldız'ın Yıldırım'ı başına çekiple vurarak öldürdüğü öğrenildi. Yıldız daha sonra öldürdüğü ortağının cesedini poşete sardı ve elbise dolabına koydu. Daha sonra dolabı kamyonetine yükleyen Yıldız, cesedi kendisine ait olan boş tarlaya attı. Olay, Yıldırım'ın ailesinin kayıp başvurusu yapması ile ortaya çıktı. Mobese kameralarını inceleyen polis, şüphe üzerine Yıldız'ı gözaltına aldı. Yıldız sorgusunda suçunu itiraf etti.

Olay geçen 16 Kasım'da meydana geldi. Evli 2 çocuk babası Güven Yıldırım, sabah evinden çıkıp 75'inci Yıl Mahallesi Teksan Sanayi Sitesi'ndeki tezgah makina parçaları üretilen işyerine gitti. Yakınları, Güven Yıldırım'ın akşam eve dönmemesi ve tüm aramalara rağmen bulamaları üzerine, polise kayıp başvurusunda bulundu.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri mobese ve işyerlerinin güvenlik kameralarını inceledi. Ekipler Güven Yıldırım'ın iş ortağı olan Yersel Deniz Yıldız'ı şüphe üzerine gözaltına aldı.

Dün geceki sorgusunda suçunu itiraf eden Yıldız, işyerinde aralarında çıkan tartışma sırasında Yıldırım'ı başına çekiçle vurarak öldürdüğünü söyledi. Yıldız, olayın ardından iş ortağının cesedini bir poşete sarıp işyerindeki çelik elbise dolabının içine koyduğunu ve bunu da kamyonete yükleyip daha önce merkeze bağlı köy olan Yukarı Kartal Mahallesi yakılarındaki kendisine ait boş tarlaya attığını anlattı.

Polis ekipleri gece saat 02.00 sıralarında Yersel Deniz Yıldız'ın gösterdiği tarlada kayıp işadamı Güven Yıldırım'ın elbise dolabı içendeki cesedini buldu. Ceset otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan Yersel Deniz Yıldız'ın sorgulaması sürüyor.