Tesettürlü bayanların özel günlerdeki kıyafet seçimi her ne kadar kısıtlı gibi görünse de seçilen tek bir parça ile göz alıcı bir zarafete kavuşmak mümkündür. Işıltılı elbiseler ile çok fazla göz önünde olmak yerine hem sade hem de şık görünmek için tercih edilebilecek en iyi parça tunikler olacaktır. Tesettür tunikleri günlük kullanım ile birlikte aynı zamanda farklı formlarda ve tasarımlarla gece gezmelerine ve özel günlere uygun seçeneklere de sahiptir.

Tesettür tunik modellerinde bu tür günler için tercih edilebilecek en kolay ve gösterişli tercih elbette ki siyahtan yana olacaktır. Bunun yanı sıra bu yıl beyaz ve pembenin de giysilerdeki hakimiyeti düşünüldüğünde bu renkler arasından da seçim yapmak mümkündür. Klasik kesime sahip tuniklerde taşlar ile süslenmiş, inciler ile hareketlendirilmiş ve aynı zamanda tüller ile daha gösterişli hale getirilmiş tunikler yılın en moda tasarımları arasında yer almaktadır. Daha ağır kumaşlardan tasarlanan tunikleri bol paça bir kumaş pantolon ve stilettolar ile kombinleyebilir veya dar bir pantolon ile gösterişli bir kombine taşıyabilirisiniz. Ceket formundaki uzun tunikleri dar kesim etekler ile takım haline dönüştürebilir, özel gününüzün ardından dar kesim bir kot pantolon ile gündelik şıklık yaratabilirsiniz. Her daim kullanımı mümkün ve her zaman rahat kullanıma sahip olan tuniklerden sizde tarzınıza uygun olan bir tane mutlaka bulacaksınız.
Tesettürgiysim.com sizleri bu konuda sayısız alternatif ve önemli markaların koleksiyonlarını bir arada sunuyor. Anlık olarak sipariş verebildiğiniz modellere web sitesi üzerinden inceleyebilir ve anında sipariş verebilirsiniz. Yaptığınız seçimden memnun olmamanız veya beden ile ilgili bir sorun yaşamanız durumunda istediğiniz an değişim talebinde bulanarak, istediğiniz diğer ürüne sahip olabilirsiniz.