Merkez Osmangazi İlçesi Başaran Mahallesi’nde cam ticareti yapan ve bekar olan Savaş Yavuz’un 10 Ekim’de eve ve işyerine gitmemesi üzerine ailesi Yavuz Selim Polis Merkezi’ne kayıp başvurusunda bulundu. Yürütülen soruşturma sonucu incelenen güvenlik kameralarında, Savaş Göçmen'e ait otomobilin 11 Ekim günü Avdancık Köyü’nde görüldüğü tespit edildi. Otomobili 12 Ekim'de Yıldırım’daki Doğa Parkı'nda bulduktan sonra soruşturmayı derinleştiren polis, Antalya’da olduğunu belirlediği Yavuz’un işyerinde çalışan ve 10 Ekim’den bu yana kayıp olan Hasan Göçmen’i önceki gün şüphe üzerine yakalayarak gözaltına aldı. Bursa'ya getirilen ve ilk ifadesinde, suçunu itiraf eden Hasan Göçmen, şöyle dedi:

"Eşimden ayrı yaşadığım için tek başıma evde kalıyorum. O akşam, işyerini kapattıktan sonra içki içmek için kendisi ile benim eve gittik. İlerleyen saatlerde 'artık içmeyeceğim' dedim. Bunun üzerine benden, İçki içmeme devam etmemi istedi. Kabul etmeyince önce tartıştık sonra kavga ettik. Bir ara elime geçirdiğim satırla ona vurdum. Ölünce cesedini banyoda parçalayarak çöp poşetlerine doldurdum. Daha sonra arı kovanlarının bulunduğu yere gelişi güzel attım."

ARI KOVANLARININ BULUNDUĞU YERDE KEMİKLER BULUNDU

Bu ifade doğrultusunda Hasan Göçmen’in bekar evi ve arı kovanlarının bulunduğu bölgede polis kapsamlı inceleme yaptı. Araştırmalarda, cinayette kullanılan satır ve Savaş Yavuz’un kıyafetleri ile kendisine ait olduğu sanılan kemik parçaları bulundu.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürdürülüyor.