İstanbul başta olmak üzere yakın illerden günü birlikçi ve çadır kuranların akın ettiği Kandıra'nın Karadeniz sahilindeki Cebeci Plajı'na bu sabah gelenler cankurtaran kulesinde birisinin asılı olduğunu gördü. Haber verilmesi üzerine jandarma ekipleri hemen olay yerine geldi. Yapılan incelemede, iple asılı cesedin Ziya Yağcı'ya ait olduğu anlaşıldı. Bir süre sonra, Yağcı'nın sahilde bir kız arkadaşıyla birlikte çadırda kaldığı tesbit edildi. Çadıra giden jandarma ekipleri burada Ziya Yağcı'nın aynı yaştaki kız arkadaşı Melisa Kolpar'ın da cesedini buldu. Yağcı'nın kesin ölüm nedeni henüz belirlenemedi. Ancak vücudunda dayak izleri olduğu, gördüğü şiddet sonucu öldüğü üzerinde durulduğu ifade edildi.

Kandıra Cumhuriyet Savcılığı soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürürken olayın cinayet olabileceği gibi, iki genç arasında çıkan tartışmanın ardından Ziya Yağcı'nın genç kızı döverek ölümüne neden olduktan sonra intihar etmiş olabileceği de değerlendiriliyor.


INSTAGRAM HESABINDA DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Kandıra Cebeci sahilinde bu sabah cesedi bulunan iki gençten Melisa Kolpar'ın Instagram hesabında dün paylaştığı arkadaşının fotoğrafının altına yazdığı, "Canımın içi seni çok özledik. Hele ben hala senin kabrine gelemedim. O yüzden senin yanına gelmeye karar verdik çok az kaldı" yazdığı görüldü.

MELİSA İPLE BOĞULMUŞ

Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’ndeki Cebeci Plajı'nda çadırda cesedi bulunan 17 yaşındaki Melisa Kolpar ile cankurtaran kulesinde iple asılı cesedi bulunan Ziya Yağcı ile ilgili Adlı Tıp'ta incelemeler sürerken, Kandıra Devlet Hastanesi'nde yapılan tesbitlerde genç kızın boğazında da ip izi bulunduğu belirtildi. Jandarma ayrıca çadırın içinde de Melisa'nın boğazının sıkılmasında kullanıldığı sanılan ipi de buldu.