Halkevleri'nin öncülüğünde ilçe girişinde saat 12.00'de toplanan grup, gösteriye izin verilmeyince, polis barikatını aşarak, ara sokaklardan ilçe merkezine yürüdü. Atatürk Caddesi'nde yeniden toplanan grubu durdurmak için kurulan polisin ikinci barikat da göstericiler tarafından aşıldı.

Bomba yüklü araçlarda düzenlenen saldırıda ikinci patlamanın olduğu PTT binası meydanında güvenlik önlemi alan polise, göstericilerden bazıları taş atınca, polis kalabalığı dağıtmak için gaz bombası kullandı ve ortalık savaş alanına döndü.

Aralarında CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl'ün de bulunduğu gruptakiler gazdan etkilendi.

Atatürk Caddesi'nde yeniden toplanan ve 'Hükümet istifa' sloganı atan göstericileri polis dağıtmak için uzun süre çaba sarf etti.

1'İ POLİS 4 KİŞİ YARALANDI

Reyhanlı'da ilçe girişinde başlayan, göstericilerin barikatları aşmasıyla ilçe merkezinde devam eden yürüyüş sırasında çıkan gerginlik sona erdi. Çıkan olaylarda, 1'i polis 4 kişi gazdan etkilenerek, Reyhanlı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yürüyüş yapan gruptan bazı göstericilerin polise taş atması sonucu, polisin gazlı bomba ve basınçlı su ile yaptığı müdahaleyle başlayan gerginlik, kalabalığın dağılmasıyla sona erdi. Polis, araçlardan yaptığı anonslarla, "Sayın Reyhanlılar evinize ve işyenize dönünüz" çağrısı yaptı.