Seçim zamanı aday ve aday adaylarının tercih ettikleri bir baskı türüdür. Belediye başkan adaylarının, partilerin, muhtar adaylarının yaptırdıkları afiş tasarımlarının yapılmasına seçim afişi denilmektedir.

Ayrıca afiş baskı ürününden farklı olarak araç giydirme işlemi de aynı sonuç için tercih edilmektedir. Seçim afişlerini alanında uzman ekiplerimiz ile hazırlamaktayız.

Baskı hizmeti firması olarak seçim afişlerini hazırlarken büyük boyutlu baskı ürünlerini tercih etmekteyiz. Böylelikle hedef kitlenizin dikkatini daha çok çekecektir.

Seçim Afişinde En Uygun Fiyat Garantisi

Baskı hizmeti firmamız seçim afişi hazırlarken görsel kullanımına dikkat etmektedir. Afiş hazırlığında adayların fotoğraflarının olması fazlası ile önemlidir.

Seçim afişlerindeki başarımız ile görsel seçimlerini uygularken adayların fotoğraflarının yanı sıra parti seçimlerinde siyasi partilerin logolarına da önem vermekteyiz.

Seçim afişlerini en uygun fiyatlarda baskısı, tasarımı ve montajı firmamız tarafından siz değerli müşterilerimize sunmaktayız. Taleplerinizi deneyimli ekip arkadaşlarımız ve ileri teknoloji cihazlarımızla en doğru şekilde gidermekteyiz.

Amacımız günümüz teknolojisini de kullanarak reklam adına tüm ihtiyaçlarınızı tek bir çatı altında toplayabilmektir. Baskı Hizmeti firması olarak başarımızı hem ekibimiz hem de reklam verenlerimize verilen güvenin ve sağlıklı diyaloglarımıza bağlamaktayız.

Sizler de seçime özel en uygun çözümler ile muhtarlık afişi, yerel seçim afişi, belediye afişi, milletvekili afişi, aday adayı afişi, parti afişi hizmetini alabilirsiniz.

Firmamız bölgenin en aktif şekilde çalışan seçim reklamcısı olmaktadır. birçok partinin seçim reklamlarını hazırlamakta ve imalatını yapmaktayız. Sizlerde Baskı Hizmeti kalitesi ile ilçenizdeki afiş tasarımları ve baskı işlemleri için en uygun fiyatı bizleri arayarak alabilirsiniz.