Havaalanına gelince taksi, otobüs ve ya bir tanıdık aranma derdine son verecek bir çözüm ister misiniz? Havaalanına iniş yaptığınızda sizi karşılayarak istediğiniz yere bırakabilecek ve ya gönderilen eşyaları alarak istenilen yere ulaştırabilecek olan ‘Alaçatı shuttle’ ile seyahatler artık çok kolay. Çeşme Shuttle ile yolda kalmadan istediğiniz yere güler yüzlü çalışanları ile sizi ulaştıracak olan bu hizmetten yararlanmalısınız.

Eskiden beri şehirden şehire yapılan yolculuklarda tercih edilen otobüs, tren, uçak gibi araçlar kişileri istedikleri yere kadar götüremiyordu. Ancak Çeşme Shuttle buna güzel bir çözüm buldu. Seyahatinde güvenle ve konforla hareket etmek isteyenler için sadece bir telefonla sizi istediğiniz yerden alıp gitmek istediğiniz yere bırakan bu hizmet çok hoşunuza gidecek.

Saatlerce yolculuğun ardından yorgun bedeninizi bir an önce dinlendirmek istediğinizde ve ya zaman kaybını en aza indirmek istediğinizde http://www.cesmeshuttle.com.tr/ adresinden bize ulaşabilirsiniz. 7/24 araç hizmeti sağlayarak sizlere konforlu ulaşım ayrıcalığı sunan shuttle ile yolda kalmadan VIP araçlarla uygun fiyata seyahat edebilirsiniz. 2000’li yıllardan bu yana tecrübeli şekilde hizmet veren shuttle, müşteri memnuniyetini gaye edinerek ulaşım hizmetlerine yeni bir soluk getirmektedir. Havaalanından ve ya başka bir şehirden alınarak istediğiniz yere gitmek için tercih edeceğiniz Çeşme Shuttle ile size sadece güvenle seyahat etmek kalıyor. Ulaşımda yenilik isteyenlere kaliteli çözüm Çeşme Shuttle profesyonel ekibiyle her zaman yanınızda…