Sosyal medyada "Acil beni ameliyat edebilecek değerli bir genel cerrah arıyorum. Arkadaşlarım son şansım bu yoksa ölücem" mesajı ile adını duyuran doku kanseri hastası tasarımcı Emel Gözde Becerikli'den acı haber geldi.

Genç kadın dün kansere yenildi ve hayatını kaybetti.

Becerikli, 11 Eylül tarihinde "Birileri yardımcı,aracı olsun bana! 1 senedir içimde saklıyorum çoğu arkadaşımla iletişimimi bile kopardım. Yılbaşında olduğum 12.ameliyatımda tümörler alınamadı hepsi içimde büyüyor ve korkunç acılar çektiriyor bana. 46 kiloya düştüm, beslenemiyorum. Gün aşırı acildeyiz çaresi yok. Acil beni ameliyat edebilecek değerli bir genel cerrah arıyorum. Arkadaşlarım son şansım bu yoksa ölücem" mesajını paylaşmıştı. Mesajı çok sayıda kişi sosyal medya hesabından paylaşmış, Becerikli'ye ünlü isimlerden de destek gelmişti.

Hastalığını daha önce verdiği bir röportajda anlatan Becerikli, 23 yaşında kanser olduğunu ve hastalığının sürekli kendisini yenilediğini anlatmıştı. Hastalığının doktorların hiç karşılaşmak istemediği yumuşak doku kanseri olduğunu anlatan Becerikli, bu yüzden sürekli ameliyat olduğunu ancak her seferinde de hastalığının kendisini tekrarladığını anlatmıştı.

Kanser olduğunu öğrendiğinde yıkıldığını söyleyen genç kadın, toz pembe hayallerinin de simsiyah olduğunu söylemişti.