Bu yıl 29.su dağıtılan CIO 100 ödüllerinin sahipleri, üst düzey yönetici ve akademisyenlerden oluşan toplam 52 kişilik jürinin yaptığı incelemeler sonunda belirlendi. Tam Faktoring, aralarında birçok dünya devi uluslararası firmaların da olduğu listede ödül alan tek Türk firması olarak öne çıkarak, dünya çapında teknolojiyi en yenilikçi ve etkin kullanan 100 firma arasına girmeyi başardı.

Dünyada teknoloji Oscarı olarak da görülen ödüller, 14-16 Ağustos tarihleri arasında Amerika Kaliforniya’da Rancho Palos Verdes Otelde yapılan CIO 100 Symposium&Awards Ceremony etkinlikleri kapsamında düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 

Aldıkları ödülü değerlendiren Tam Faktoring Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Karamanlı şöyle konuştu:
“Tam Faktoring olarak adımızın dünya devleriyle birlikte anılması hem bizim için hem de ülkemiz için gurur verici. Geçirdiğimiz dijital dönüşüm ile iş yapma anlayışımızı, iş modelimizi, iş süreçlerimizi, sistem ve teknik altyapımızı, teknolojiyi en yaratıcı şekilde kullanarak ve işimizin odağı olacak şekilde yapılandırdık. Yaptığımız çalışmaların Tam Faktoring’in başarısına hızla katkı sağlamış olması bizi hem mutlu ediyor hem de heyecanlandırıyor. Önümüzdeki dönemde de müşteri ve çalışanlarımızın mutluluğunu arttırmak için  teknolojiyi daha fazla bir şekilde işimizin parçası haline getirmeye devam edeceğiz.

Tüm bu çalışmalarımızın CIO gibi dünya çapında saygın bir dergi tarafından ödüllendirilmesi, sürekli gelişim yolunda bizi daha da motive etti.  Ayrıca bu konuda ödüle layık görülen tek Türk firması olmaktan dolayı gurur duyuyoruz”.