www.isimdustu.com, ev ve işyerlerinde hizmet ihtiyaçlarınız için civar bölgelerde ki usta, şahıs ve kurumsal firmaların ihtiyacınız için oluşturduğunuz talebe teklif yapar. Bu sayede bölgede ünlenmiş ve yüksek puanlar almış ustalara ulaşabilir, teklifleri değerlendirip en doğru ustayı kendiniz seçebilisiniz. Ustalar ve firmalar isimdustu.com dan sürekli iş aldığı için buradaki yorum ve puanları çok önemserler ve buradan gelen işleri özellikle daha fazla titizlikle yaparlar.

Çoğu zaman evde yaşanan bir tamirat hatasına bağlı olarak ortaya çıkan mağduriyetlerde bölgede ki ustalara başvururuz. Fakat ustaların amatörlüğü daha büyük felaketlerin ortaya çıkmasına neden olabilmektedir. Veya düzeltildiği iddia edilen hatalar düzeltilmeyecek ve bu durumda kendinizi çok daha kötü hissedebileceksiniz. Bu gibi durumlardan sıkıldıysanız ve işinde profesyonel olan kişilere anında ulaşmak istiyorsanız isimdustu.com tam size göre.

Yüzlerce farklı meslek grubundan olan kişilere ve firmalara anında ulaşabiliyor, teklifler alabiliyor ve bulunduğunuz muhite göre listeleyebiliyorsunuz, en iyi sonuçlara kısa sürelerde ulaşmanızı sağlıyor. Ayrıca aldığınız hizmet sonucunda olumlu veya olumsuz görüşlerinizi belirterek, sizler gibi birçok kişinin de bilgi sahibi olmasına aracılık etmek mümkündür. Tanımadığınız ve işinin nasıl olduğunu bilmediğiniz bir ustayı çağırmaktansa iyi referansları olan, insanlardan olumlu yorumlar almış bir ustayı eve çağırmak her zaman daha güven vericidir. İsimdustu.com bize tanıdık, eş, dostun yönlendireceği usta olmadığı zaman tüm insanların referansı ile hareket etme imkanı sağlıyor.

Tek tıkla kıyaslamaları sağlamak ve sınıfında önemli bir yer edinen platformdan 24 saat boyunca ek hizmetler almak adına girişinizi yapabilirsiniz. Buradan hangi konuda destek istediğinizi işaretleyecek, karşınıza çıkan bölümden filtrelemeler yaparak bulunduğunuz alanda ki en iyi ustaların kıyaslamalarını gerçekleştirebileceksiniz.