Muhafazakar bir yaşam inancına sahip olmak demek, manevi anlamda da günlük hayatımızda da kıyafetimizden davranışlarımıza kadar her adımımıza dikkat etmeyi gerektiyor. Manevi inancımız gereği tesettür giyim tarzını benimsiyoruz ve inancımızın rehberlik ettiği ölçüde yaşamaya özen gösteriyoruz.

Hayat görüşümüz ve inandığımız kurallar, bizlere, ölçülü ve mütevazi yaşamayı öğütlüyor. Aşırıdan ve fazlalıktan uzak, israftan uzak ve dikkat çekmeden yaşamak boynumuzun borcu... Bu anlamda günlük hayatımızda kıyafetlerimizi nasıl değerlendirdiğimize bakacak olursak, tesettürlü hanımlar olarak ölçüyü koruyarak, zarif görünmeyi tercih ediyoruz. Kaliteli ve uzun ömürlü parçalar tercih ederek israftan uzak duruyor, hem ihtiyacımızı karşılıyor hem de aile bütçemizi koruyoruz. Fiyatları avantajlı, satış sonrası hizmeti güvenli ve inancımıza olan saygısını sektörde çizdiği kaliteli çizgi ile belli eden modameyra.com, kıyafet alış verişlerimizde ne güvenilir site.

Tesettür giyimde önemli olan, inancımızla uyuşan ve sahip olduğumuz giyinme kurallarını koruyan parçalar tercih etmektir. Günlük hayatımızda ve özel gecelerimizde imdadımıza koşan, şık ve zarif parçalar, aynı zamanda yüksek kaliteli olmalı ki, uzun yıllar güvenle kullanabilelim. Minel Aşk, muhafazakar giyimdeki yerini çoktan belirlemiş ve en iyi ürünlerin yer aldığı kreasyonları tasarlar. Tunikleri, pantolonları, günlük ve abiye elbiseleri, yelekleri, feraceye kapları tesettür giyimin ağırlığını ve zarafetini en doğru ölçüde yansıtır.

Pınar Şems, tesettür giyim tarzını benimsemiş olan hanımların en gözde tasarımcılarından biridir ve hanınlar Pınar Şems imzalı ürünlerini eminiz ki gardıroplarına daha dikkatli yerleştirir. Modern çizgileri, kalplerimize dokunan romantik renk seçimleri ve ölçülü tasarımları ile Pınar Şems, tesettür giyimin nabzını tutuyor.

Muhafazakar giyim sektörünün lider konumlu tasarımcılarının tamamının ürünlerini geniş bir yelpazede müşterisiyle buluşturan Modameyra.com, inanca ve hayat görüşüne saygılı, ilkeli bir alış veriş sitesidir. Fiyatları avantajlı ve aile bütçesini yormayacak disiplinde belirler ve helal kazancı gözetir. İnancıyla günlük şıklığını, dengede tutmak isteyen tesettürlü hanımların ilk tercihi Modameyra.com oluyor ve sektörün öncü tasarımcılarından Minel Aşk ve Pınar Şems tasarımları birer birer, tesettürlü hanımların gardıroplarındaki yerini alıyor.