Bu hizmet profesyonellik ve akademik çalışma gerektirir. Bu hizmetleri veren işletme sayısı yurt içinde ve yurt dışında giderek artmaktadır. Öğrenci içinde bulunduğu zorlu tez aşamalarında kendisine doğru bilgiler verecek, yönlendirecek güvenilir ve profesyonel bir danışman ihtiyacı duyar. Omegatez, akademik kariyer hedefinde olan bireylere, bu zorlu yolculuklarında danışmanlık sağlayan tez yazım merkezi olarak faaliyet göstermektedir.

Tez yazma fiyatları yapılacak çalışmanın türü, içeriği, okulun, öğrencinin ya da danışmanın talepleri, teslim tarihi gibi bir çok kriter değerlendirilmek suretiyle belirlenebilmektedir. Bu nedenle proje aşamasına geçilmeden tez yazma fiyatları konusunda net bir bilgi verilememektedir.

Omegatez, danışmanlığını yaptığı projeler için; bilimsel nitelik taşıyan bir metinin nasıl olacağı, hangi amaçları güdeceği, metnin oluşturulmasında kullanılması gereken ölçütleri, kullanılması gereken yöntem ve teknikleri, ne tür bir dil kullanılması gerektiği gibi hususlarda profesyonel yönlendirme hizmeti sunmaktadır.

Bildiğiniz gibi tez yazım merkezi olarak faaliyet gösteren firma sayısı son zamanlarda bir hayli artış göstermiştir. Bu hizmeti yerine getirebilecek, bu sorumluluğu üzerine alarak öğrencinin yükünü hafifletecek bir kadrosu olmadığı halde açtığı bir internet sitesi ile insanlardan para koparma peşinde olan firma sayısı da maalesef her geçen gün artış göstermektedir.Bu hizmeti alacağınız firma için sizlere sadece 2 ipucu vereceğiz. Bunlardan birincisi hizmet verdiğini iddia eden kişilerin ofislerinin bulunup bulunmadığı, diğer ise vergi mükellefi olup olmadıklarıdır. Eğer bu ikisine sahip bir firma bulursanız doğru tercihi yapıyorsunuz demektir.

Tez hazırlama hizmetlerini İstanbul merkez ofisinden yerine getiren Omegatez, yaptığı periyodik ziyaretler sonucunda Ankara ve İzmir illerindeki öğrencilere de ulaşmaktadır. Vergi mükellefi olan, %100 başarı garantisi veren omegatez, aksi bir durumda ücret iade garantisi de sunmaktadır.

İhtiyacınız olan her türlü bilgi, soru ve görüşleriniz için www.tezyazdirma.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.