Ünlü astrolog Yasemin Boran, Türkiye'nin geleceği hakkında kehanetlerde bulunarak, gelecek yıl Türkiye'yi zor günlerin beklediğini açıkladı ve 2013 yılında güçlü ve etkili liderlerin kendilerine dikkat etmeleri gerektiği uyarısında bulundu.

SKY360 televizyonunda yayınlanan 'Şimdi Söz Sizde' programına konuk edilen Boran, 21 Aralık'ın kıyamet senaryolarının aksine değişim işareti olduğunu savunarak, 21 Aralık ile 13 Nisan arasında Türkiye'nin yaşanacak tutulmalardan etkilenip, zor günler geçireceğini iddia etti.

Türkiye'nin burcunun Akrep, yükselen burcunun ise Yengeç olduğunu söyleyen ünlü asrolog, " Şu anda Plüto Oğlak Burcunda. Türkiye bir Plüto döngüsü yaşamaya başlıyor. Etkiler zaten başlamıştı, artık daha da görünür hale geliyor" dedi. .

GÜNEŞ TUTULMALARININ ETKİSİ FAZLA

Tutulmaların Türkiye için çok enterasan olduğunu söyleyen Boran, 2007 yılında Cumhurbaşkanı seçildiği günlerde tam güneş tutulması yaşandığını hatırlattı. O güneş tutulmasının Türkiye'y, etkilediğini belirten Boran, "bu etki bir değişimi, dönüşümü ifade ediyordu" dedi..

Şu anda Türkiye'nin üzerinde yeni tutulmalar olacağını savunan Yasemin Boran, Özellikle Nisan 2013'te gerçekleşecek güneş tutulmasının çok önemli olduğunu iddia etti.

DIŞ İLİŞKİLERDE ÖNEMLİ DEĞİŞİM YAŞANACAK

Türkiye'nin değişim hazırlığı içinde olması gerektiğini belirten Boran, "Aslında tüm dünya için bu tutulmalardan etkilenecek. Özellikle dış ilişkilerimizde önemli değişimler yaşanacak. Dışardan gelen etkilere karşı Türkiye nasıl bir devlet olduğunu dünyaya gösterecek"

YÖNETİCİLER ARALARINDA GÜÇ MÜCADELELERİ İÇİNDE OLABİLİR


Yasemin Boran, Başbakan'ın burcunun Balık, Cumhurbaşkanının burcunun ise Akrep olduğunun dışında bilgisi olmadığı ve tam zamanları bilmediği için onlar üzerinden yorum yapamayacağını belirterek sadece ülke burcu üzerinden yorum yapabileceğini söyledi.

Türkiye'nin doğum haritasını doğru bildiği için öngörülerinin genelde tutarlı olduğunu söyleyen Boran, "İçine girdiğimiz süreçte üst düzey yöneticiler, yani hem Holdingler, hem büyük aileler hem de devlet başkanları konumundaki üst düzey yöneticilerinin kendi içlerinde bir güç mücadelesi içine girme ihtimali var. Aslında bu tüm dünya için de geçerli" dedi:

Program sunucusunun "Aslında Cumhurbaşkanı ile Başbakan arasında olduğu söylenen güç mücadelesinin aslında astrolojik olarak da doğrulandığını söylüyorsunuz siz" sorusu üzerine Boran, "Aslında burada güç mücadelesi yağmak yerine, güçlerin birbirlerini karşısına almak yerine güç birliği içine girmeli. Bunu nasıl yağacaklar bilemem ama kendisini gücüne kaptıranlar zor günler geçirecekler. Aslında Balık ile Akrep uyumlu burçlar. Zaten bunu gösterdiler. Özellikle dış politikada her ne yaptılarsa doğru yaptılar. Zaten bu kadar uyumlu olmasalar en baştan yola birlikte çıkmazlardı." cevabını verdi.

"TÜRKİYE, ALIŞKANLIKLARINI DEĞİŞTİRMEYE ZORLANIYOR"


Türkiye'nin dış politikadaki tutumunun halk tarafınadan memnuniyetle karşılaşıldığını söyleyen ünlü astrolog şu uyarlarda bulundu:

"Satürn etkisi devam ediyor. Son iki senedir Türkiye alışkanlıklarını değiştirmeye zorlanan bir sürecin içinde. Son iki yıldır çok sert ve zor bir sğreçten geliyor. Ve herkes çok seviniyordu. Satürn artık Teraziden çıktı, Akrep burcuna girdi, Türkiye'nin üzerindeki etki ortadan kalktı, karabulutlar dağıldı, şeklinde bkıyorlardı ama Merkğr Satürn kavuşumu artı Güneş kavuşumu var ki aynı zamanda Satürn etkisis de sürüyor. Bu süreçte Türkiye, ya kedisini yenilemeyi başaracak ya da bununla başa çıkacak. Yenilenme süreçleri zor ve serttir ama Türkiye'nin bununla başa çıkabilecek gücü var. 2013 güçlü ve etkili liderlerin kendilerine dikkat etmeleri gereken bir yıl" (Haberler.com)