Şu anda bir yere gitmek için otobüs biletine verilecek ücret ile bir uçak bileti için verilecek ücret aynı olabiliyor, hatta kimi zamanda yapılan kampanyalar otobüs biletlerinin fiyatlarından daha uygun bir uçak bileti alınmasını sağlıyor.

tatiliks.com uçak yolculuğu yapmak isteyenler için gerekli hizmetleri sağlamaya yönelik kurulmuştur. Ucuz uçak bileti bulmak isteyen herkes için  en tatiliks.com da uygun fiyatlarda hizmet sağlayan havayolu şirketlerinin yolculuk programları bulunmaktadır. tatiliks.com dan alabileceğiniz uçak biletlerinin firmaları, Türk Hava Yolları, Bora Jet, Atlas Jet, Sun Express, Anadolu Jet, Onur Air gibi sektörde adı geçen ve uygun koşullarda uçak bileti imkanı sunan firmalardan oluşmaktadır.



tatiliks.com dan alabileceğiniz hizmetler sadece uçak bileti ile sınırlı değildir, bu hizmetin yanı sıra araç kiralama ve otel rezervasyonu yapabilme gibi hizmetlerde sunulmaktadır. Yurtiçi ve yurtdışı araç kiralama avantajı sunan firmamız bu hizmetini birçok noktada yapmaya çalışmaktadır. Araçların son model olmasına ve bakımlı olmasına dikkat edilirken uygun fiyatları da bu birlikteliğe katabiliriz.

tatiliks.com da uçak bileti sorgulama hizmeti de sunulmaktadır, bu hizmet ile gitmek istenilen yere hangi havayolu firmasının saat kaçta uçak bileti imkanı sunduğu fiyatının ne olduğu gibi ayrıntılar çıkmaktadır. Böylece diğer havayolu şirketleri ile kıyas yaparak size en uygun havayolu şirketini seçebilirsiniz.



tatiliks.com dan yapacağını online uçak bileti satın alımlarında kullanacağınız bilgiler koruma altında olacaktır. Ancak kullandığını cihazın da dış tehditlere karşı kapalı olması ve virüslerden arındırılmış olması sizin yararınıza olacaktır. Online uçak bileti satın almak için öncelikle gitmek istediğiniz yeri seçmeniz daha sonra hangi tarihte ve kaç kişi gitmek istediğiniz belirtmeniz gerekir. Daha sonra karşınıza çıkacak uçak bileti seçeneklerinden size en uygun olanını seçtikten sonra ilgili kısımları doldurmanız ve kredi kartı bilgilerini kullanmanız yeterli olacaktır. Daha önce de dediğimiz gibi bilgileriniz korumamız altında olacak ve paylaşımı söz konusu dahi olmayacaktır, keyifli yolculuklar dileriz.