2007 yılında büfecilik yaparak geçimini sağlayan Mustafa Tuzak, arkadaşları aracılığıyla tanıştığı T.İ. ile evlendi. Çiftin 2010 yılında Şeyma adını verdikleri bir kızları oldu. 5 yıl evli kalan çiftin tek çocukları Şeyma, geçen yıl Şubat ayında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nde yapılan tetkikler sonucu minik kıza lösemi teşhisi konuldu. Baba Mustafa Tuzak, PAÜ Hastanesi'nde tedaviye alınan kızının tedavi masrafları için elinde avucunda ne varsa harcadı. Tuzak'ın eşi bir gün hastaneden "Eve gidiyorum, işlerim var" diyerek ayrıldı. Eşinden ses çıkmaması üzerine eve giden Mustafa Tuzak, masanın üzerinde T.İ.'ye 5 yıl önce taktığı evlilik yüzüğü ile karşılaştı ve ondan bir daha haber alamadı.
Mustafa Tuzak, kendisini ve kızını hastanede terk eden eşine karşı Buldan Asliye Hukuk Mahkemesi'nde boşanma, tazminat ve nafaka davası açtı. Dava, 26 Aralık'ta sonuçlandı. Hakim, T.İ.'nin 'Sadakat ve birlikte yaşama yükümlülüğünü ihlal ettiği' gerekçesiyle çiftin boşanmalarına karar verirken, kadının 10 bin lira tazminat ile kızına aylık 150 lira nafaka ödemesine hükmetti.

Kızı için hayata küsmeyen Mustafa Tuzak, Güney İlçesi'nde Tilkilik Mahallesi'ndeki evlerinde Şeyma Tuzak için sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Doğum günü partisine ailenin yakınları ve Şeyma'nın arkadaşları katıldı. Baba Mustafa Tuzak, kızı için üzerinde resminin bulunduğu bir yaş pasta yaptırdı. Babasının eve elinde pastayla geldiğini gören Şeyma, büyük sevinç yaşadı. Lösemi hastalığı nedeniyle geçen yılki doğum gününü PAÜ Hastanesi'nde tedavi gördüğü yatakta annesi ve babasıyla birlikte kutlayan Şeyma, 3'üncü yaş gününü ise kendisini hastanede terk eden annesi T.İ. olmadan kutladı. Şeyma'nın yanında ise kendisine hem annelik hem de babalık yapan Mustafa Tuzak vardı. Sürpriz doğum günü partisi Şeyma için büyük moral oldu. Resminin bulunduğu pastanın mumlarını üfleyip, söndüren Şeyma, yakınları ve arkadaşları tarafından alkışlandı.
Mustafa Tuzak, kızı Şeyma'nın doğum günü partisi için çok mutlu olduğunu belirterek, "Geçen yıl annesiyle birlikte hastanede yatakta doğum gününü kutlamıştık. Daha sonra annesi onu ve beni terk etti. 3'üncü yaş gününü annesiz kutladı. Ama yanında ben ve arkadaşları vardı. Gözlerindeki mutluluğu gürünce çok duygulandım" dedi.