Kafeste doğan kuşlar, uçmayı hastalık sanırlar. – Alajendro Jodorowsky -

Gezginlerin en büyük hayali olsa gerek bir noktadan diğerine en kısa sürede ulaşıp, seyahatin tadını çıkarabilmek. İnsanlık tarihi boyunca çok sayıda yolculuklar gerçekleştirmiş. Hatta öyle ki yüzlerce yıl önce gerçekleşip bugün hala dilden dile dolaşan hikayelerde anlatıyor bazı yolculukların hikayeleri. Ulaşım ihtiyacı hiçbir zaman bitmediği için insanlık da her geçen gün kendini bu konuda geliştirmeye devam ederek birçok gelişime imza atmış. Tekerlekli araçlar, yollar, köprüler derken bugüne kadar geliyoruz. Bugün ise bir ülkeyi görüp kısaca keşfetmek için fiziksel olarak orada olmak zorunda bile değiliz. Hayatımızın hemen hemen her alanında yer edinen İnternet sayesinde gitmek istediğimiz yerin birçok özelliğini dakikalar içerisinde öğrenebiliyoruz.

Seyahat ve ulaşım söz konusu olduğunda insanlığın bugüne kadar başardığı büyük işlerden biri şüphesiz kuşlar gibi uçmak olmuş. “Bazıları, kimsenin hayal edemediklerini gerçekleştirmek için vardır,” bence bu söz uçağın mucidi olan Wright kardeşlere uyan harika bir söz. Bir gezginin gözünün incelendiğinde kendilerine karşı çıkan onlarca kişi olmasına karşın, imkansız denileni başararak ilk uçağı yapmayı başaran kardeşler uzak dünyaları yakın ettiler diyebiliriz. Özellikle sık sık uzun mesafelere yolculuklar düzenleyen biriyseniz uçağın ne büyük bir nimet olduğunun farkına daha iyi varıyorsunuz. Uçak ile seyahat etmek elbette ki en kolay ve en hızlı ulaşım yolu. Ancak bu kolaylıktan faydalanmanın da bazı kötü noktaları olabiliyor. Özellikle yıl içerisinde sık sık seyahat eden biriyseniz gerçekleştirdiğiniz uçuşların bütçenize olan yansımaları canınızı sıkabiliyor. Peki, seyahatlerimiz sırasında hem zamanımızdan hem paramızdan tasarruf sağlamamız mümkün mü?


NeredenNereye.com Nedir?


İnternetin her geçen hayatımızın daha derin bir parçası haline geldiğinden daha önce bahsetmiştik. Elbette gelişen bu teknoloji işlerimiz konusunda bize tarihte eşi görülmemiş kolaylıklar sağlıyor. Günümüzde en basit alışverişlerimizi dahi İnternet üzerinden sağlayabiliyoruz. Bu bizlere hem zamandan kazandırıyor hem de getirdiği avantajlar ile bütçemizde tasarruf fırsatları sunuyor. Peki seyahatlerimiz de özellikle de uçuşlarda İnternet nimetlerinden yararlanabilir miyiz? Elbette! NeredenNereye.com tam on yedi yıldır bu fikir çerçevesinde yolcularına hizmet sağlıyor.


En Uygun Uçak Biletlerini Nasıl Satın Alabilirim?


Önceden planladığınız ya da ani gelişen tüm yolculuklarınız en uygun fiyatlı uçak biletlerini NeredenNereye.com üzerinden kolayca satın alabilirsiniz. Diyelim ki, bu haftasonu için Ankara’da olmanız gerekiyor. En acilinden Ankara uçak bileti almalısınız. Elbette ki, bilet fiyatının uygun olması her zaman için daha iyi olacaktır. Peki en kısa sürede en ucuz uçak bileti nasıl bulanabilir? Bir yarışma başlığı gibi değil mi? Aslında oldukça basit bir cevabı var; tek yapmanız gereken masaüstü ya da mobil cihazlarınızda NeredenNereye.com adresini ziyaret etmek. Yalnızca tarih seçerek, kalkış ve varış noktalarınızı seçmek yeterli olacaktır. Sistem saniyeler içerisinde belirlemiş olduğunuz güzergah için en uygun uçak biletlerini karşılaştırmalı olarak sizlere sunuyor. Banka kartınızı ya da kredi kartınızı kullanarak yalnızca iki adımda kendiniz için en uygun uçak biletini satın alabilirsiniz.