Aydın'ın Bozdoğan İlçesi'ne bağlı Yazıkent Beldesi'nde Belediye ve vatandaşlar ve sivil toplum örgütlerinin desteği ile Yağmur Duası ve Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi. Daha önceden belirlenen yağmur duası için geceden kazanlarla yemekler pişirilip keşkekler kaynatıldı. Sabah programın başlamasına az bir süre kalınca Aydın'da adeta bardaktan boşalırcasına yağmur yağmaya başladı. Yağmur duası için toplan kalabalık yağmur yağdığı için şükredip, yağmur duası yerine şükür duası yaptılar. Şemsiyeler ve yağmur nedeniyle kurulan çadırlar altında vatandaşlar yemeklerini yiyip şükür duası ettiler.
Gürlek Suyu başında düzenlenen programa Ak Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Gültekin Kılınç, Yazıkent Belediye Başkanı Adem İlkutlu, Pirlibey Belediye Başkanı Hüseyin Horasan, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Dalama Belediye Başkanı Nihat Aktakka, Bıyıklı Belediye Başkanı Abdullah Arıcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yağmur duası için toplanan kalabalık, yağış nedeniyle bu defa şemsiyeler ve kurulan çadırlar altında şükür duası edip yağmur duası için hazırlanan yemekleri afiyetle yiyip Kutlu Doğum Haftası kapsamında Peygambermiz Hz. Muhammed'i anıp şükür duası ettiler.