Olay Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde meydana geldi. 34 yaşındaki Kırgız asıllı Katerina Çetin, kayınbiraderi tarafından öldürüldü. Alınan bilgiye göre dün sabah saatlerinde karakola giden Mehmet Çetin, yurt dışında yaşayan ağabeyinin eşini boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

Bunun üzerine Çetin'in evine giden polis ekipleri Çetin'in cansız bedeniyle karşılaştı. Katerina Çetin'in üç çocuk annesi olduğu öğrenildi.

Yengesini öldüren Mehmet Çetin ifadesinde ağabeyi Haydar Çetin ile birlikte Nİğde'di bir iplik fabrikasını işlettiklerini söyledi. İşlerinin iyi gitmemesi üzerine iflas ettiklerini söyleyen Mehmet Çetin, ağabeyinin de borçlarını ödeyemediği için yurt dışına kaçtığını ifade etti. Kendisinin de kendi eşi, ağabeyinin eşi ve çocuklarla birlikte çalışmak için Manavgat'a gittiğini anlatan Çetin, yengesinin de bir alışveriş merkezinde çalışmaya başladığını söyledi.

Yengesinin ağabeyini aldattığını kendisinin de onu uyardığını ancak yengesinin buna kulak asmadığını iddia eden Çetin, ağabeyi ve yengesinin boşanma davasından bir gün önce yengesiyle tartıştığını söyledi. Çetin tartışmanın büyümesi üzerine de genç kadını boğarak öldürdüğünü söyledi.

Cinayetten önce üç yeğenini alarak evine götürdüğünü anlatan Çetin, daha sonra da yengesini öldürdüğü sabaha kadar başında bekledikten sonra da karakola gidip teslim olduğu öğrenildi.