İşte o yörelerden biri olan Kahramanmaraş zengin yöresel lezzetleri ile damaklarda iz bırakmaya devam ediyor. Meşhur Maraş dondurması ile tanıdığımız Kahramanmaraş mutfağına ait ürünleri denemek istediğinizde yerinizden kalkıp Kahramanmaraş’a kadar gitmenize gerek kalmayacak bir müjdemiz var! Oturduğunuz yerden sadece bir tıkla kapınıza kadar gelecek olan Kahramanmaraş yöresel lezzetleri için www.yoreseldunyam.com adresine tıklayabilirsiniz.

Maraş dondurması
yemek için Maraş’a gitmek ya da şehrinizde bulunan ancak hakiki olmayan dondurmalarla yetinmek zorunda kalıyorsanız yöresel dünyam adresinden bizlere ulaşabilirsiniz. Hazır gıda tüketimi yerine tamamen yöresel ve doğal olan bu gıdalarla sağlıklı beslenebilirsiniz. Maraş tarhanası, biber salçası, yumuşak çörek, fıstık ezmesi, Maraş çöreği ve kara pekmez gibi pek çok yöresel ürünü bulabileceğiniz bu adreste güvenli bir alışveriş yapıyor olmanın da keyfini çıkarabilirsiniz. Kapıda ödeme kolaylığı ile kendiniz ve sevdikleriniz için doğal ürünler tüketme imkânını da yaşayabilirsiniz.

Besleyici olma özelliğinden uzak ve fabrikasyon üretim sonucu laboratuvar ortamında genetiği değiştirilmiş ürünler yerine sofralarınızı doğal ve sağlıklı gıdalarla donatmanız için size bir tık kadar yakınız. Sağlığınızı düşünerek yöresel lezzetleri ayağınıza kadar getirmeyi amaçlayan yoreseldunyam.com adresinden ailenize ve sevdiklerinize farklı lezzetler sunabilirsiniz. Türk damak tadını yansıtan ve sofranızdaki pek çok lezzette kullanabileceğiniz ürünler içeren bu adresten SSL sisteminin sunduğu güvenlikle sipariş verebilirsiniz.

Maraş market
de diyebileceğimiz bu adreste yok yok. Maraş’a özgü tatlardan, her zaman kullandığımız baharat, salça türü gıdalara kadar sayısız ürünü bulabileceğiniz adresimiz üzerinden kilogram fiyatları verilen ürünlerden istediğiniz miktarlarda sipariş edebilirsiniz. Hakiki tatların şenliğinden, müşteri memnuniyetini esas alan ve her geçen gün kendini geliştiren bir hizmet anlayışını bulacaksınız.

Kredi kartı ile yapacağınız ödemelerde bilgilerinizi 3. şahıslarla paylaşmadan en güvenli alışveriş sistemlerinden yararlanabilirsiniz. Aklınıza takılan soruları rahatlıkla sormak ve sipariş vermek isterseniz iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz. Yöresel ve ev yapımı olan ürünlere kısa sürede sahip olabilirsiniz. Sağlıklı bir yaşam için yöresel ürünlerimizle size çok yakınız…