Türkiye’nin yerli ve lider yurtdışı kargo şirketlerinden KargomKolay.com, 2018 itibari ile yeni bir hizmeti daha sunmaya başladı. Artık yurtdışına kargo yollarken, DHL, TNT, UPS Kargo, Fedex, USPS, China Post gibi tüm kurye şirketlerinin gönderilerini takip etmenize imkan veren yeni sistemini yayınladı. Firma başlarda sadece kendi gönderilerinin takibini sağlayan bu sistemi, yurtdışındaki partnerleri ile geliştirerek, tüm markalara hizmet verebilir noktaya getirdi. 2018 yılı başlarında yayınlanan kargo takip sayfası ile tüm yurtdışı kargo paketleri takip edilebilir hale geldi.

%100 Türk şirketi olan KargomKolay.com, 220’nin üzerinde ülkeye evrak ve koli taşıması yapabiliyor. Özellikle yurtdışına numune yollamak isteyen firmalar ve yurtdışına satış yapan yerli e-ticaret şirketlerine büyük destek sağlayan projenin arkasında DRN Lojistik A.Ş. yer alıyor.

Yurtdışı Kargo Taşımacılığı’nda KargomKolay Kimdir?

Her gün yurtdışına binlerce paket taşıtan firma, 2017 yılında 150 ülkede kapıdan kapıya kargo teslimatı yapmış durumda. Özellikle e-ticaret ile uğraşan firmalara çok büyük hizmetler sunabiliyor. Tekstil, oyuncak, gıda, makine ve yedek parçaları yurtdışı satışları yapan şahıslara ve firmalara hizmetlerini çeşitli paketler halinde sunuyor. Yapılan kargo adetlerine göre değişebilen özel VIP fiyatlandırmaları yapan KargomKolay.com’ın en büyük özelliği, verdiği butik hizmet ile müşteri memnuniyetini 98% seviyelerinde tutabilmesi. Detaylı bilgi için firmaya telefon (0850 550 55 00) ile ulaşabilir veya web sitesini (www.kargomkolay.com) ziyaret edebilirsiniz.