Süper lig Haberleri

süper lig haberleri ve güncel süper lig gelişmeleri, süper lig ile ilgili tüm video, süper lig fotoğrafları ve süper lig haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Süper Lig hedefine adım adım yaklaşan Sarı-Kırmızılılar, iki galibiyet daha alırsa diğer sonuçlara bakmaksızın Süper Lig'e adını yazdıracak

SPOR EKSPRES

TFF 1.Lig'de Süper Lig için gün sayan Göz Göz, Tuzlaspor deplasmanına takılı kalmayıp son 3 haftaya odaklandı

SPOR

Göztepe, Giresunspor maçını kazanarak Süper Lig'e yükselişini matematiksel olarak garantilemeye bir adım daha yaklaşıyor.

FUTBOL

Altay, Trendyol 1. Lig'de deplasmanda Eyüpspor'a 4-1 mağlup olarak ligden düşmesi kesinleşti.

İZMİR EKSPRES

Göztepe, Kocaelispor ile oynayacağı kritik maçta rövanşı alarak Süper Lig'e yükselme şansını artırmayı hedefliyor.

İZMİR EKSPRES

Göztepe, 1. Lig'de Play-Off'u bırakmayarak Süper Lig'e çıkma hedefini sürdürüyor.

SPOR EKSPRES

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'den 2 başkan ve 9 kulübü PFDK'ya sevk etti. İşte detaylar

SPOR EKSPRES

1'inci Lig'in 24'üncü hafta maçında Adanaspor'u deplasmanda ilk yarıda attığı gollerle 3-0 mağlup eden Göztepe, Süper Lig yarışında yoluna dolu...

SPOR EKSPRES

Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında 26 Şubat Pazartesi günü Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

SPOR EKSPRES

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında 18 Şubat Pazar günü deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

SPOR EKSPRES

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında 3 Şubat Cumartesi günü evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek Bitexen Antalyaspor, hazırlıklarına başladı.

SPOR EKSPRES

1'inci Lig'de Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Göztepe, evinde Ümraniyespor'u 4-1 yenerek yeniden 2'nci sıraya yükseldi.