Ysk Haberleri

ysk haberleri ve güncel ysk gelişmeleri, ysk ile ilgili tüm video, ysk fotoğrafları ve ysk haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


POLİTİKA

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) CHP'nin Hatay ve İYİ Parti'nin Ordu seçimlerine yönelik yaptığı "tam kanunsuzluk" gerekçesiyle yapılan itiraz başvuruları reddedildi.

POLİTİKA

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), yapılan itirazları değerlendirerek 3 ilçe ve 4 beldede seçimin yenilenmesine karar verdi.

POLİTİKA

MHP, Kütahya'da seçim sonuçlarına itirazının reddedilmesinin ardından elektronik seçim sistemine geçilmesi çağrısında bulundu.

POLİTİKA

Yüksek Seçim Kurulu, 7 siyasi partinin 1 il ve 21 ilçedeki yerel seçim sonuçlarına yönelik yaptığı itirazları reddetti.

MANİSA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay'daki seçim sonuçlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

POLİTİKA

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 6 il ve 10 ilçe için yapılan itiraz başvurularını reddetti. Partilerin seçim sonuçlarıyla ilgili gerçekleştirdiği itirazlar...

POLİTİKA

CHP lideri Özgür Özel, Hatay'da yaşanan seçim sonrası gelişmelere ilişkin YSK önünde yapılacak olan protestoya çağrıda bulundu.

POLİTİKA

Yüksek Seçim Kurulu, Abdullah Zeydan'ın Van için gerekçeli kararını açıkladı. İşte detaylar!

İZMİR EKSPRES

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlere sadece 2 gün kaldı. Vatandaşlar hangi okulda ve hangi sandıkta oy kullanacaklarını araştırıyorlar.

POLİTİKA

YSK, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için kullanılacak oy pusulalarının renklerini ve kullanım detaylarını açıkladı.

POLİTİKA

Türkiye, 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere doğru hızla ilerliyor. 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanının...

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), referandum tarihinde son sözü söyledi. Referandum 12 Eylül darbesinin 30. yılında halk oyuna sunulacak.