Yamanlar Semti 7354 Sokak üzerinde park halindeki 15 aracın lastiklerine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bıçakla zarar verildi. Bugün saat 07.30 sıralarında işlerine gitmek için evlerinden çıkanlar, gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Çoğu aracın 4 lastiğinin birden patlatıldığı görüldü. Durumu polise bildiren vatandaşlar, ardından patlayan lastiklerini değiştirmeye başladı. Lastiklerine zarar verilen otomobillerden 3'ünün üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasının bulunması dikkat çekti.

İKİ METRELİK DEMİR KAPI DURDURAMADI


Lastiği kesilen otomobil sahiplerinden inşaat ustası Gazi Tunç, "Evimden işime gitmek için çıktığımda lastiklerimin kesildiğini gördüm. Sokak boyunca 15 aracın lastiğinin kesildiğini öğrendim. İşime geç kaldım. Lastik değiştirmem de akşama kadar sürebilir" dedi.

Bir arkadaşından ödünç aldığı 06 DJ 844 plakalı cipi güvenli olsun diye 2 metre yüksekliğinde olan demir kapının arkasındaki evinin park yerine bırakan inşaat ustası Murat Akyüz'ün aracının da lastikleri kesildi. "Bir arkadaşımın cipini ödünç almıştım. Demir kapıdan tırmanarak içeri girmişler. 4 lastiği birden kesmişler" diye konuştu.

Polis, 15 aracın lastiklerine kimin zarar verdiğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.