Bornova'da önceki gün eski sevgilisi F.K.'nin yeni sevgilisi Ömer Anşin ve olayla ilgisi olmayan taksi şoförü Mustafa Sunar' öldürüp kaçan Özer Polat yakalandı. Polat'ın yakalanması ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Özer Polat'ın kaçtığı beyaz renkli otomobilin plakasının 35 S 4724 olduğunu belirleyen ekipler, kaçış güzargahı üzerinde bulunan başta MOBESE görüntüleri olmak üzere çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini takibe aldı.

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'ne kadar 5 ayrı ekip tarafından takip edilen Polat, burada bir arkadaşının dağ evinde saklanırken polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Özer Polat, Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Zanlının buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne getirileceği bildirildi. Ayrıca, ölen Ömer Anşin'in bir müzikholde garson olarak çalıştığı, uğruna cinayet işlenen F.K. ile birlikte aynı işyerinde çalıştığı belirtildi.

Tarım ilacı içmiş


İzmir'in Bornova İlçesi Altındağ Semti'nde, çorbacıda iki kişiyi öldürdükten sonra kaçan Özer Polat'ın , Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'ne bağlı Çavuşlar Köyü'nde bulunan bir yakınının dağ evindeyken, yakalanmadan önce tarım ilacı içtiği ortaya çıktı. Eve baskın yapan ekiplerin zanlının intihara teşebbüs ettiğini öğrenmesi üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin Polat'ı önce Sarıgöl Devlet Hastanesi'ne ardından Alaşehir Devlet Hastanesi'ne götürdüğü kaydedildi. Burada yapılan müdahalenin sonrasında ise Özer Polat'ın Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği bildirildi.

İzmir'e getirildi

tarım ilacı içerek intihara teşebbüs ettiğini söylemesi üzerine çevredeki hastaneye kaldırılan 43 yaşındaki Özer Polat, ambulansla İzmir'deki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. İnşaat sektöründe çalıştığı belirtilen Polat'ın tedaviye alındığı, taburcu edilince emniyete götürüleceği kaydedildi.

Taksici toprağa verildi


Polat'ın öldürdüğü taksi şoförü Mustafa Sunar, dün toprağa verildi. Mustafa Sunar (38) için Buca Yavuz Sultan Selim Camisi'nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Sunar'ın cenazesi, ailesi, yakınları ve meslektaşlarının katılımıyla kılınan namazın ardından Gökdere Mezarlığı'nda defnedildi.