İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kordon'daki yeni EXPO 2020 İzmir ofisini ziyaret etti. İzmir Ticaret Odası İş Merkezi'nin 7. katında hizmete giren ofiste, EXPO 2020 İzmir Yürütme Komitesi Başkanı Mahmut Özgener, Yürütme Komitesi üyeleri Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Serpil Alpman ve Muzaffer Tunçağ ile bir araya gelen Başkan Kocaoğlu, çalışan tüm ekibe başarılar diledi.

EXPO Yönlendirme Kurulu üyesi de olan Başkan Kocaoğlu, "Hep birlikte EXPO 2020'yi göğüsleyeceğiz. 2013 Kasım sonunda kazanan biz olacağız" diye konuştu.

Nezaket ziyareti için teşekkür eden EXPO 2020 İzmir Yürütme Komitesi Başkanı Mahmut Özgener ise, "Sizin varlığınız ve desteğiniz, EXPO süresince hem bizim için hem İzmir adaylığı için son derece önemli. Bir kez daha bugün yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum. İzmir'in bu güzel projesinde hep birlikte arzuladığımız hedefe ulaşacağız" diye konuştu.

Görüşmede, İzmir'in EXPO 2020 hazırlıklarının detayları ele alınarak yol haritası üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.