İzmir Karabağlar'da para üstü yüzünden ölümle biten bir kavga yaşandı. İddiaya göre 20 yaşındaki İbrahim Bulut, yaptığı alışveriş sonrası market sahibi Aydın Bozkurt'tan para üstü olan 3 TL'yi alamadı. Bunun üstüne çıkan tartışmada Bulut, 60 yaşındaki Aydın Bozkurt'u bıçaklayarak öldürdü. Kavgada o sırada orada bulunan Bozkurt'un nikahsız eşi Enisa Erdoğan da yaralandı.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Abdi İpekçi Mahallesi 3 bin 692'nci Sokak 158 numarada meydana geldi. İbrahim Bulut, iki gün önce annesinin verdiği parayla markete alışverişe gitti. 7 çocuk babası olan İbrahim Bulut'un marketinden 2 liralık alışveriş yapan İbrahim Bulut, 5 lira verdi. Bozkurt, iddiaya göre bozuk parası olmadığını kalan 3 lirayı sonra vereceğini söyleyince aralarında tartışma çıktı. Bulut, tartışma sırasında sinirlenerek Bozkurt'un işyeri ve aracına taş ve sopayla saldırıp zarar verdi. Şikayet üzerine yakalanan İbrahim Bulut, polis tarafından gözaltına alındı, ancak ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Dün akşam eline bıçakla markete gelen İbrahim Bulut, iki gün önce tartıştığı Aydın Bozkurt ve eşi Enisa Erdoğan'ı bıçaklayarak ağır yaraladı. Çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekibi ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı yaralılar Aydın Bozkurt'u ambulansla İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Enisa Erdoğan'ı ise Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İbrahim Bulut polis tarafından yakalanırken, vücuduna 7 bıçak darbesi alan Aydın Bozkurt tedaviye alındığı hastanede öldü. Yaralı Enisa Erdoğan'ın da hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

Market işletmecisi Aydın Bozkurt'un öldürülmesine tepki gösteren yakını Fettah Bozkurt olanlara isyan ederken, "Bir gün önce tartışmışlar, İbrahim işyerine ve otomobiline taş ve sopayla hasar vermiş. Polis onu gözaltına almış, serbest bırakılınca da gelip bıçaklamış" dedi.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor