Başkan Aziz Kocaoğlu'nun fırsat buldukça bizzat yerinde görmek istediği yenileme çalışmalarından büyük memnuniyet duyduklarını belirten köy muhtarları, mutluluklarını "Varolasın Aziz Başkan" sözleriyle anlattı.

Büyükşehir'in destek verdiği son 5 köyün muhtarı, düşüncelerini şöyle özetledi, Kuşçular Köyü Muhtarı Halil Arslan "Köyümüzdeki iki okul var. Büyükşehir ekipleri bahçesine kilit parke, spor sahası, voleybol sahası yaptı. Duvarlarını telle çevirdi. Çocuklarımıza spor malzemesi dağıttı, kütüphaneye kitap verildi. Köy meydanını düzenledi. Geçtiğimiz yıldan bu yana ova yollarımızın asfaltlamasını yapıyorlar. Denize inen bir yolumuz kaldı. Onu da bitirince köylü denize daha rahat ulaşabilecek. Tüm köy halkı adına başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum"

Bademler Köyü Muhtarı Mehmet Uysal "Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu'na sonsuz teşekkürümü sunuyorum. Şimdiye kadar hiçbir belediye döneminde köyümüze bu kadar geniş kapsamlı hizmet gelmedi. 7'den 70'e köy halkımızın istediği spor aletleri vardı, belediyemiz onları sağladı. Mahmut Türkmenoğlu Parkı'na voleybol sahası yapıldı, çevre düzenlemelerini gerçekleştirdi. Tarımsal yollarımızın tamamına yakını yapılmak üzere. Kışın çamur, su birikintisi sıkıntısından kurtulduk. En önemlisi de ürünlerimiz tozdan kurtuldu. Köyümüzün kooperatifinden alımlar yapması da çok önemli. Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteğiyle kooperatif arasında protokol yapıldı. Belediye'nin bu desteği, köylülerimize önemli katkı sağlayacak. Başkanımız Aziz Kocaoğlu'nun bizi sevdiğini biliyoruz, biz de onu çok seviyoruz"

Demircili Köyü Muhtarı İbrahim Direk, "Büyükşehir Belediyesi, yarım kalan kanalizasyonu tamamladı, köyümüzün foseptik çukurunu bitirdi. Köylümüzün bozuk olan yollarını onardı, mesire yeri yaptı. Üreticimizin ürünlerini satabileceği bir satış yeri yaptı. Köy camimizi yeniledi, bakımını yaptı. İlk kez bu kadar yardım aldık, bu yardımların devamını diliyoruz. Başkanımıza bize verdiği desteklerden ve yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyoruz, her zaman bizim yanımızda olduğunu görmek bizleri çok mutlu ediyor"

Ovacık Köyü Muhtarı Veysel Erkösen "Büyükşehir Belediyesi'nden daha önce camimiz için beton yardımı almıştık. Köyümüzün foseptiğine yardımcı oldu. Köy tahliye yollarının bakımını yaptı. Üstelik Başkanımız bizi ziyaret etti. Köylü derdini birebir başkanımıza anlatma fırsatı buldu. Özellikle Çamlı Barajı'ndan yana olması bizleri çok sevindirdi. Çünkü biz suyumuzu dışarı vermek ya da kaybetmek istemiyoruz, suya çok büyük ihtiyaç var. Bu anlamda belediyemizin barajdan yana tavır koyup destek vermesi çok önemli. Başkanımız bize sahip çıktı, sağ olsun"

Yağcılar Köyü Muhtarı Çetin Balkan "Bize sahip çıktığı, destek verdiği için Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Köyümüzün 15 kilometrelik yolunun bozulan yerlerini yeniletti. Okulumuza oyun parkı koydurdu, ayrıca okul kenarına parmaklık koydurdu. Yine okulumuza bilgisayar verdi, kitaplık hediye etti. Çocuklarımıza spor malzemeleri dağıttı. Şimdi de kanalizasyon ve otobüs sözü verdi"