Olay dün sabah saatlerinde İzmir'in Karşıyaka İlçesi'ne bağlı Yalı Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre apartman yöneticisi E.A., uzun süredir apartman aidatını ödemeyen komşusu M.A.K.'ya sözlü olarak uyarıda bulundu. Daha sonra da apartman yöneticisi, komşusunun borçlu olduğunu bildiren bir yazıyı apartmanın duvarına astı.

Apartmanın duvarında adını gören M.A.K. ise duruma sinirlenerek kağıdı yırttı ve E.A.'nın kapısına giderek tehditler savurdu.

E.A. dün sabah saatlerinde aynı yazıyı tekrardan duvara astı ve bahçeye çıktı. Bu sırada E.A., komşusu M.A.K. ile karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma sonrası M.A.K. apartman yöneticisine saldırdı. E.A. dakikalarca darp edilirken, yoldan geçen bir kişi kavgayı ayırmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

Olayı gören komşular durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı E.A.'yı hastaneye kaldırarak yüzüne dikiş attı.

E.A. daha sonra ise karakola giderek kendisini darp eden M.A.K. hakkında şikayetçi oldu.

Olayı anlatan E.A. şunları söyledi: "Ödediğini iddia ettiği ayların da makbuzu yok. Baktım çenesi durmuyor, 'Kardeşim ben cuma namazına hazırlanıyorum, defol git' dedim.  Herkes 100 TL verirken onlar 40 TL veriyor zaten, buna rağmen 9 aydır ödemiyorlar. Ben bu borcu bir iki defa söyledim, ödemedikleri için de kağıda yazıp apartman duvarına astım. Bunun üzerine iki kardeş, bir damat ve babaları geldiler. 'Hayrola' dedim? 'Sen bu yazıyı nasıl asarsın' dediler. Ben de, borcunuz olduğu için astım, yanlış yapmadım. Benim kapımın önünü boşaltın" dedim. Ertesi gün oldu o kağıdı oradan almışlar çoktan. Ben de alınan kağıdı yeniden oraya asmak için elime aldım, tekrar yerine taktım, ayağımın altına da yazıyı yükseğe takabilmek için kilit taşlardan koydum. Kağıdı takıp, taşı yerine koymak için dışarıya çıktım. Sonra M.A.K. ile karşı karşıya geldim, boğazıma sarıldı. Bana saldırdı, orada bayılmışım."

E.A.'nın kızı ise bir gün önce babasına tehditler savrulduğunu söyledi. Annesinin olay günü kendisini aradığını söyleyen kızı Ayşegül K., annesinin kendisine 'Baban ölüyor yetiş' dediğini söyledi. Hastaneye gittiğinde babasını kanlar içinde gördüğünü söyleyen K., bunu yapanların rahat rahat sokakta gezmemesi gerektiğini söyledi.

Öte yandan M.A.K. ise polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.